Survivor: Έξαλλος ο Ηλίας Γκότσης για την ήττα με 10-02 – «Αυτό ήταν διασυρμός, αυτοκτονία»

Την ήττα γνώρισαν οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Κυριακής και μάλιστα με ένα συντριπτικό σκορ.

Με την πλέον μεγάλη διαφορά μέχρι σήμερα στο Survivor All Star, 10 έναντι δύο, οι Μπλε έχασαν ασυλία και φαγητό. Νίκη έφερε μόνο η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

O

Ηλίας Γκότσης δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και έκανε απολογισμό για την ήττα της ομάδας του.

«Επειδή εμένα δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αυτό ήταν διασυρμός και όταν τα λάθη επαναλαμβάνονται, σταματάνε να είναι λάθη και είναι αυτοκτονία. Νομίζω ότι σήμερα αυτοκτονήσαμε λόγω της κακής στρατηγικής μας και, επειδή σε λίγο θα πεις να περάσουμε στα πρόχειρα καταλύματα μας και θα φεύγουμε λέγοντας πως όλα είναι καλά, δεν νομίζω ότι έτσι λύνεται κάτι ούτε «το έχουμε» αν συνεχίσουμε έτσι ούτε θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

«Σε λίγο, Γιώργο, θα βλέπεις 13 σκελετούς να στέκονται σε μια παραλία. Νομίζω πως πρέπει να διαλέξουμε αν θέλουμε το σόου ή αν θέλουμε τα αποτελέσματα. Μέχρι τώρα λειτουργούμε άναρχα, εγωιστικά και θυμίζουμε πιο πολύ παιδική χαρά. Μπορεί να φαίνεται σκληρό, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη ώρα αλλά αν δεν μιλήσουμε και λίγο σκληρά και είμαστε στο ροζ συννεφάκι μας… αποτελέσματα έτσι δεν θα έρθουν» πρόσθεσε ο 33χρονος personal trainer.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, Έξαλλος, Ηλίας Γκότσης, 10-02 – Αυτό,Survivor, exallos, ilias gkotsis, 10-02 – afto