Tα ζώδια σήμερα Δεύτερα

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 με ημερήσιες προβλέψεις στο πιο έγκυρο ωροσκόπιο, με βάση τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Είναι

σημαντικό να αξιοποιήσουμε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσουμε σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν άμεσα.

Έχουμε την αποφασιστικότητα και την γενναιότητα να πάρουμε πρωτοβουλίες και αποφάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ στην επαγγελματική και προσωπική καταξίωση.

Το φιλικό περιβάλλον και ο κοντινός περίγυρος θα σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια αφού εμπιστεύονται την δυναμική και τις ευφάνταστες ιδέες μας.

Παράλληλα, το τρίγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Ταύρο προσδίδει ευστροφία και επαναστατικό πνεύμα που θα επηρεάσει κυρίως επαγγελματικές συζητήσεις και προοπτικές.

Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα στον τομέα της καριέρας καθώς θα μας δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούμε. Μέσα από αυτές τις προτάσεις δεν αποκλείεται να βελτιώσουμε και τις οικονομικές μας συνθήκες καθώς μπορούμε να διαπραγματευτούμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή έχουμε την δυνατότητα να επηρεάσουμε πραγματικά το ταίρι μας προχωρώντας σε αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Η Σελήνη μέχρι τα ξημερώματα βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Υδροχόο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάτι θεία και απογοήτευση. Τα ξημερώματα σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δίνοντας μας την δυνατότητα να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με δυναμικό τρόπο.

Αργότερα το πρωί η Σελήνη περνάει στους Διδύμους βοηθώντας μας να έρθουμε πιο κοντά από ποτέ με τα πρόσωπα του στενού μας περιβάλλοντος. Η ανάγκη για επικοινωνία και επαφή είναι εντονότερη από ποτέ καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να χαλαρώσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με πρόσωπα που εμπιστευόμαστε.

Το απόγευμα σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες ενισχύοντας την ένταση και την μεμψιμοιρία κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή.

Πιθανό είναι να υπάρξουν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε καθώς δεν θα βοηθήσουν την προοπτική της σχέσης μας.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία στον Κριό βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε την αναστάτωση και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ με τα πρόσωπα που αγαπάμε.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα