Survivor Spoiler: Χωρισμός εξ αρχής για ερωτευμένα ζευγάρια από την πρεμιέρα

Στο Survivor με την All Star εκδοχή του αγαπημένα πρόσωπα από όλους τους προηγούμενους κύκλους επισρέφουν στον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ζήσουν εκεί για έξι μήνες και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης,

Αυτή την φορά, όμως, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές αναμένεται να είναι περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη προκειμένου να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό στην μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Αρτσίτα στην εκπομπή

«Γεια σου» του ΣΚΑΪ, λοιπόν, ήδη από την πρεμιέρα του Survivor All Star θα έχουμε χωρισμούς σε ερωτευμένα ζευγάρια. Η αρχή γίνεται με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο οι οποίοι και δεν θα βρεθούν στην ίδια ομάδα. Ακριβώς το ίδιο μάλιστα θα συμβεί και για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον αγαπημένο της, Σάκη Κατσούλη που θα φορέσουν διαφορετικά χρώματα μπανάνας.

Χωρισμός… μαχητικός νούμερο 3 θα είναι αυτός ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και τον καλό της, Σπύρο Μαρτίκα οι οποίοι θα θυμηθούν το ξεκίνημα του προηγούμενου κύκλου του Survivor. Όταν δηλαδή βρίσκονταν αντιμέτωποι σε διαφορετικές ομάδες και ο ένας δεν έβλεπε με τόσο καλό μάτι, στην αρχή τον άλλον.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως στην ίδια ομάδα θα βρεθούν η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή οι οποίες είχαν μιλήσει με λόγια αιχμηρά η μία για την άλλη στον προηγούμενο κύκλο του Survivor.



Keywords
Τυχαία Θέματα