Survivor All Star: Χαμός με Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο – «Μάριε, είσαι η ντροπή της Κύπρου»

H Ελευθερία Ελευθερίου μπαίνει στο Survivor All Star, και έρχεται να προστεθεί στην κόκκινη ομάδα, στην οποία βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι δύο παίκτες, που φέρονται να είχαν σχέση εκτός παιχνιδιού, έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μετά τα όσα συνέβησαν με Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου παρουσιάζεται ένα δυνατός καυγάς που ξέσπασε μεταξύ τους.

«Γενικά

με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα» διευκρινίζει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να προσθέσει, με υψωμένο τόνο στη φωνή, πως «ο Μάριος έχει διαλύσει είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνει και ο θύτης στην τελική. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται».

Στην πορεία ανάμεσα στους δυο, κυρίως εναντίον του Μάριου και στο πλευρό της Ελευθερίας, φαίνεται πως μπαίνει ο Σπύρος Μαρτίκας. «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να ξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες».

Τα αίματα ανάβουν για Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με την τραγουδίστρια να τον αποκαλεί μεταξύ άλλων «ντροπή της Κύπρου».



Keywords
Τυχαία Θέματα