Τα ζώδια της Κυριακής

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023.

Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται

στα ύψη καθώς ο ήλιος μετακινείται σε ζώδιο υδάτινο που αναδεικνύει τις ευαισθησίες που κρύβουμε μέσα μας. Εσωστρέφεια και κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους καθώς επικεντρωνόμαστε στον εαυτό μας και σε τραύματα του παρελθόντος που αναδεικνύονται με έντονο τρόπο.

Είναι απαραίτητο να διαχειριστούμε με απόλυτη συναίσθηση πρωτόγνωρα συναισθήματα, ανασφάλειες και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια, διαφορετικά είναι εύκολο να παρασυρθούμε σε ξεσπάσματα και λανθασμένες επιλογές λόγω μία ορθολογικών κριτηρίων.

Η τέχνη και η δημιουργικότητα θα μας βοηθήσουν να τονώσουμε θετικά την ψυχολογική φόρτιση και να ισορροπήσουμε ώστε να διαχειριστούμε κάθε υπόθεση που έρχεται στο προσκήνιο αποτελεσματικά.

Παράλληλα η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύοντας το πάθος και τον αισθησιασμό στην σχέση. Η ανάγκη να ζήσουμε το ονειρικό στην προσωπική μας ζωή λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τον πόθο και την έξαψη και μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές για εμάς και το ταίρι μας.

Πιθανό είναι επίσης να υπάρξει νέα γνωριμία που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον μας και θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα στη ζωή μας. Μην διστάσουμε να εμπλακούμε με πρόσωπα μπορεί αρχικά να μας φοβίζουν όμως είναι βέβαιο πως θα μας προσφέρουν υπέροχες εμπειρίες που θα μείνουν χαραγμένες στη ζωή μας ως κάτι πρωτόγνωρο και μοναδικό.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντας μας την δυνατότητα να βρεθούμε με φίλους και να επικεντρωθούμε σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται το πρωί καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και μπορεί να προκαλέσει υπερένταση και νευρικότητα στον τρόπο που διαχειριζόμαστε υποθέσεις καθοριστικές για εμάς.

Λίγο αργότερα οι συνθήκες αλλάζουν καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους εφοδιάζοντας μας με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά μας και μας δίνουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουμε με τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριακής,kyriakis