Ιταλία: Η 34χρονη καλλονή πίσω από το διαζύγιο του Τότι με την Μπλάζι- Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια γάμου

O θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου Φραντσέσκο Τότι, χωρίζει με τη γυναίκα του, την τηλεπαρουσιάστρια Ιλάρι Μπλάζι, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια γάμου.

Ο Τότι και η Μπλάζι, έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά.

Γνωρίστηκαν το 2002 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου 3 χρόνια αργότερα.

Πριν λίγους μήνες, είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στο γάμο τους, ενώ φήμες υποστήριζαν ότι ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα και οπαδό της Ρόμα. Η ίδια

είναι πτυχιούχος επιχειρήσεων από το ιδιωτικό πανεπιστήμιο LUMSA στη Ρώμη και φέρεται να είναι στα χωρίσματα με τον δικό της σύντροφο Μάριο Γκάουτσι, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Τίβολι, με τον οποίο έχει δύο παιδιά.

Επίσης, το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για σχέση του Τότι με μια «Ιταλίδα επιχειρηματία» που δεν κατονομάζεται, με την οποία συναντιέται στα γυρίσματα του Big Brother, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Φραντσέσκο Τότι ανάφερε τα εξής στη δική του δήλωσή του στο πρακτορείο Ansa: «Προσπάθησα να ξεπεράσω την κρίση στον γάμο μου, αλλά σήμερα καταλαβαίνω ότι η επιλογή του χωρισμού, αν και επώδυνη, είναι αναπόφευκτη. Ό,τι έχω πει και κάνει τους τελευταίους μήνες ήταν στο πλαίσιο της προστασίας των παιδιών μας, που θα είναι πάντα προτεραιότητα στη ζωή μου.

Θα συνεχίσω να είμαι κοντά στην Iλάρι σε ό,τι αφορά την ανατροφή των τριών υπέροχων παιδιών μας, σεβόμενος πάντα τη γυναίκα μου. Ελπίζω να δείξουν όλοι μέγιστο σεβασμό για την ιδιωτικότητά μας, ειδικά για την ηρεμία των παιδιών μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα