Qatargate: Ο πατέρας της Εύας Καϊλή επισκέπτεται στη φυλακή και τον Τζόρτζι

Στο Βέλγιο παραμένει ο πατέρας της Εύας Καϊλή, ο οποίος κρατάει την εγγονή του και επισκέπτεται την κόρη του, στη φυλακή του Χάρεν.

Σύμφωνα όμως με το δελτίο ειδήσεων του Star και την ανταποκρίτρια στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά, ο Αλέξανδρος Καϊλής, εκτός από την κόρη του, επισκέπτεται στις φυλακές που κρατείται στο Σεν

Ζιλ και τον σύντροφο της κόρη του, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων, ο πατέρας της Εύας Καϊλή, δεν καταφέρνει πάντα να δει τον Τζόρτζι, γιατί δεν είναι πρώτου βαθμού συγγενής. Πάντως, ο ίδιος έχει φροντίσει να του αφήνει και να του μεταφέρουν, κάποια είδη πρώτης ανάγκης.

Από κει και πέρα, ο κ. Αλέξανδρος Καϊλής αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση αύριο, μαζί με τη σύζυγό του αν και οι Αρχές δεν το έχουν επιβεβαιώσει.

Ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, θα βρεθεί ξανά, ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ώστε να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η κράτησή του.

Ο φερόμενος ως εγκέφαλος τoυ Qatargate, Πιερ Αντόνιο Παντσέρι θα ακολουθήσει στις 17 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, πιθανότατα στις 20 Ιανουαρίου, θα έρθει η σειρά της Εύας Καϊλή. Ωστόσο η ημερομηνία δεν έχει “κλειδώσει” ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Qatargate, Εύας Καϊλή, Τζόρτζι,Qatargate, evas kaili, tzortzi