Power Pass: Ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους

Οι δικαιούχοι του power pass θα αρχίσουν από την Παρασκευή, 15 Ιουλίου να βλέπουν τα ποσά να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους.

Οι πολίτες που υπέβαλαν αίτηση στην πλατφόρμα θα λάβουν αναδρομικά την επιστροφή για τις αυξήσεις που είδαν στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της ρήτρας προσαρμογής από την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου 2021 έως και την 31η Μαΐου 2022.

Αφού οι δικαιούχοι ενημερώθηκαν για τα ποσά, μπαίνοντας στην πλατφόρμα του Power Pass μέσω του vouchers.gov.gr,

τώρα μπορούν να περιμένουν  να τα δουν στους λογαριασμούς τους

Εξάλλου, όπως έχει γίνει γνωστό, οι πληρωμές θα γίνουν εφάπαξ, ώστε οι δικαιούχοι να πάρουν το σύνολο των χρημάτων σε μία δόση. Οι πληρωμές θα γίνονται σταδιακά επομένως δεν θα δουν όλοι οι δικαιούχοι την ίδια ημέρα να πιστώνεται το ποσό.

Τα ποσά των επιστροφών θα ξεκινούν από τα 18 ευρώ και θα φτάνουν έως τα 600 ευρώ, για να καλυφθεί το 60% των επιπλέον χρεώσεων, αφού αρχικά αφαιρεθούν οι κρατικές επιδοτήσεις και οι πιθανές επιδοτήσεις από τους παρόχους.

Όσοι δεν έχουν πληροφορηθεί μέσω της πλατφόρμας για το ποσό της επιστροφής που τους αναλογεί, θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμη, καθώς, σε αυτήν την περίπτωση θα ενημερωθούν σε επόμενη φάση για τα χρήματα που θα λάβουν.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι υπήρξε πλήθος αντιδράσεων από πολίτες που περίμεναν περισσότερα χρήματα μέσω του συγκεκριμένου επιδόματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα