Playoffs «να τα πιεις στο ποτήρι» και θρίλερ με τα ευρωεισιτήρια!

Όταν τρεις ομάδες διεκδικούν σχεδόν επί ίσοις όροις τα δύο εισιτήρια για το Conference League και… στου δρόμου τα μισά δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, τότε σαφώς και μιλάμε για θρίλερ μέχρι τέλους.

Το πέρας και της 4ης αγωνιστικής του έξτρα πρωταθλήματος δεν μας έκανε περισσότερο σοφούς.

ΟΚ αυτή την φορά υπάρχει ένας μεγάλος κερδισμένος που λέγεται Άρης, όμως ποιος μπορεί να βάλει το χέρι

του στην φωτιά ότι ένας εκ των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ θα χάσει το πολυπόθητο εισιτήριο στα έξι ματς που απομένουν;

Έστω κι αν οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχουν αυτή την εβδομάδα ένα μπόνους δύο βαθμών από τους συνδιεκδικητές.

Μια εβδομάδα πριν από τούτη εδώ τη γωνιά γράφαμε για τον μεγάλο χαμένο Άρη που γκέλαρε στο γήπεδό του με τον ΠΑΣ, για τον μεγάλο κερδισμένο Παναθηναϊκό μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, αλλά και την… χρυσή ισοπαλία της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Το πράγμα τώρα γύρισε… τούμπα. Ο Παναθηναϊκός αν και καλύτερος του ΠΑΣ Γιάννινα, πάλι δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης στους Ζωσιμάδες, ενώ η Ένωση έχασε και το 2ο ματς που έχει δώσει στην έδρα της (μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ), ουσιαστικά έστειλε… κουβά τον βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό και έπεσε στην 5η θέση.

Τρεις ομάδες με δύο βαθμούς διαφορά και ο απόλυτος χαμός ειδικά τώρα που ακολουθεί μια αγωνιστική φωτιά.

Αγωνιστική των αιώνιων ντέρμπι καθώς ο 3ος Άρης υποδέχεται τον συμπολίτη ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ θα δοκιμαστεί στους Ζωσιμάδες από τον σκληροτράχηλο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ποιος ξέρει άραγε το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (τότε είναι το ματς των Ιωαννίνων) πως θα είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία. Θα έχει ξεκαθαρίσει κάτι ή το θρίλερ θα συνεχιστεί;

Μπορεί οι ομάδες και οι φίλοι τους να ζουν Κυριακή με Κυριακή με άγχος, αλλά γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπέροχο να συμβαίνει αυτό και η αγωνία να κορυφώνεται.

Αντί επιλόγου δυο κουβέντες για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί να μην παίζει γοητευτικό ποδόσφαιρο, αλλά πρόκειται για μια ομάδα που… φτύνεις αίμα να την κερδίσεις.

Αν την κερδίσεις. Ως τώρα στα playoffs στα ματς με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αρη και Παναθηναϊκό μόνο Δικέφαλος του Βορρά τα κατάφερε. Κάτι λέει αυτό!

Keywords
Τυχαία Θέματα