O Δημήτρης Κοντολάζος απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του: «Να είναι ευτυχισμένη…».

O Δημήτρης Κοντολάζος απουσίαζε από τον γάμο της κόρης του Αγγελικής.

Η Αγγελική «Κκρπός» του πρώτου γάμου του τραγουδιστή με την Ελένη Κωβαίου, παντρεύτηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 4 Ιουνίου τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος, στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων.

Μπορεί κάποιοι να περίμεναν ότι ο διάσημος τραγουδιστής θα συνόδευε νύφη στην εκκλησία, όμως σύμφωνα με την «Espresso» πατέρας και κόρη έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια.

Η ρήξη στη σχέση πατέρα

και κόρης φαίνεται ότι είχε ως αιτία -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- το γεγονός ότι η Αγγελική δεν κατάφερε ποτέ να αναπτύξει καλή επικοινωνία με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, την Καρολίνα, με την οποία ο καλλιτέχνης έχει αποκτήσει άλλη μία κόρη, τη Σοφία.

Πάντως, οι δυο αδελφές διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους. και μάλιστα η Σοφία παραβρέθηκε στον γάμο της Αγγελικής, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της.

Στο πλευρό της Αγγελικής ήταν η μητέρα της Ελένη, μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη, με τον οποίο είναι μαζί περίπου 25 χρόνια και ο οποίος παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον Δημήτρη Κοντολάζο, αλλά ο γνωστός τραγουδιστής αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, λέγοντας μόνο: «Να είναι ευτυχισμένη!».

Keywords
Τυχαία Θέματα