Megan Fox: Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται κι αυτό με λυπεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι νιώθει απόρριψη, υποστηρίζοντας πως η φεμινιστική εικόνας της αλλοιώθηκε όταν αποκάλεσε δημόσια τον γνωστό ράπερ και φίλο της, Machine Gun Kelly «μπαμπά».

«Με χαρακτήριζαν φεμινίστρια μέχρι που είχα το θράσος να φωνάξω τον φίλο μου μπαμπά», είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Πολλοί αναστατώθηκαν γι’ αυτό, κάτι που νομίζω ότι είναι αστείο, γιατί αυτό επιτρέπει στις γυναίκες να είναι γυναίκες. Επιτρέποντάς μας να βιώσουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή, αυτό που μας αρέσει. Αυτό είναι φεμινισμός».

Μάλιστα,

σημείωσε πως ποτέ δεν ένιωσε «πλήρως ενταγμένη στη φεμινιστική κοινότητα» και πως εξακολουθεί να πιστεύει ότι της φέρονται «με απαίσιο τρόπο».

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει πει, η Μέγκαν Φοξ τόνισε πως «λυπάμαι που η προσωπικότητά μου είναι τόσο χαμένη στους ανθρώπους, η αίσθηση του χιούμορ μου έχει χαθεί. Η ευφυΐα μου δεν αναγνωρίζεται κι αυτό με λυπεί».

Μάλιστα, σημείωσε ότι «μερικές φορές αισθάνομαι ότι σπαταλάω την ενέργειά μου, δίνοντας τον εαυτό μου σε ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν και δεν θα εκτιμήσουν εμένα, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα πως δεν έπρεπε να το είχα πει αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα