Don Leon: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η συμμορία του τράπερ ανατινάζει ΑΤΜ στην Εύβοια

Νέο βίντεο -ντοκουμέντο αποκαλύπτει τον τρόπο που δρούσε η «σπείρα των ΑΤΜ», στην οποία συμμετείχε και ο τράπερ Don Leon.

Σύμφωνα με νέο βίντεο, η συμμορία ήταν έτοιμη ακόμα και να ρισκάρει να ανατινάξει ένα ολόκληρο χωριό, καθώς στα Ψαχνά Ευβοίας είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό σε ATM που ήταν σε πρόσοψη πρατήριου υγρών καυσίμων.

Στο βίντεο από το χτύπημα της συμμορίας, διακρίνονται τα μέλη της, να βάζουν τον εκρηκτικό μηχανισμό και αν απομακρύνονται.

Όταν

αυτός εκρήγνυται φαίνεται ότι ξαναγυρίζουν πίσω.

Η δικηγόρος του τράπερ, Βάσω Πανταζή, τοποθετούμενη για την υπόθεση, δήλωσε σχετικά ότι ο εντολέας της δεν αποδέχεται τη συμμετοχή του στο σύνολο των αποδιδόμενων σε αυτόν πράξεων όπως περιγράφονται στη σχηματισθείσα δικογραφία, λέγοντας:

«Δυστυχώς το ποινικό του παρελθόν έδωσε τη δυνατότητα στις διωκτικές αρχές να τον συνδέσουν με κάθε υπόθεση έκρηξης ΑΤΜ που υπήρχε σε εκκρεμότητα. Ο ίδιος όταν έχει κάνει λάθος δεν διστάζει να αναλαμβάνει τις συνέπειες των πράξεων του πράγμα που θα κάνει και αυτή τη φορά ενώπιον της Ελληνικής δικαιοσύνης».

Σημειώνεται πως ο τράπερ έχει συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ σε βάρος του είχε σχηματιστεί δικογραφία και για βιασμό.

Την ίδια ώρα, σε βάρος τόσο του τράπερ όσο και των φερόμενων ως συνεργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς φέρονται να πυροβόλησαν κατά αστυνομικών κατά τη διάρκεια ενός «χτυπήματος» στο Αίγιο που έγινε στις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να προσπάθησαν να διαρρήξουν ένα ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένο σε ένα σούπερ μάρκετ.

Αστυνομικοί τους εντόπισαν και τότε τα μέλη της συμμορίας φέρονται να πυροβόλησαν εναντίον τους. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα και διέφυγαν.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Don Leon, Βίντεο, ΑΤΜ, Εύβοια,Don Leon, vinteo, atm, evvoia