Debate: «Ή κοίταξε τα χαρτιά μου ή διαβάζει τη σκέψη μου, υποκλοπή θεωρείται αυτό» είπε ο Παπαδάκης – Η αντίδραση Τσίπρα

Στην πέμπτη ενότητα του debate των πολιτικών αρχηγών ο Γιώργος Παπαδάκης έθεσε ερώτηση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Αλέξη Τσίπρα να απαντά με χιούμορ.

«Κύριε πρόεδρε είναι γεγονός ότι οι λογαριασμοί του ρεύματος αλλά και οι υψηλές τιμές στα καύσιμα και στο πετρέλαιο θέρμανσης

έχουν επιφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και τις επιχειρήσεις. Στο προεκλογικό σας πρόγραμμα προτίθεστε να μειώσετε τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης αλλά και γενικότερα τις φορολογικέ επιβαρύνσεις.

Παρεμβάσεις όμως που προϋποθέτουν ένα υψηλό δημοσιονομικό κόστος. Οι παρεμβάσεις αυτές θα είναι μόνιμες; Είναι κοστολογημένες; Και ποια θα είναι τα αντισταθμιστικά μέτρα για να καλύψετε το δημοσιονομικό κενό που θα προκληθεί; Άλλωστε σας ρώτησε προηγουμένως, αν δεν κάνω λάθος, και ο πρωθυπουργός πάνω σε αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει «ναι, ναι! Συμπέσατε! Συμπέσατε».

Γιώργος Παπαδάκης.: Συμπέσαμε, όχι. Ή κοίταξε τα χαρτιά μου ή διαβάζει τη σκέψη μου.

Αλέξης Τσίπρας: Το δεύτερο είναι βέβαιο.

«Υποκλοπή θεωρείται αυτό» συνέχισε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προσθέτει πως «ή εσείς ακούτε αυτά που λέω εγώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα