Britney Spears: «Τα πέταξε» όλα, πανηγυρίζοντας την επιτυχία του νέου της τραγουδιού!

Η Britney Spears επέστρεψε μουσικά με τη συνεργασία της με τον Elton John και το ντουέτο τους, που μόλις κυκλοφόρησε πάει πρίμα.

Αυτό έδωσε την αφορμή (όχι ότι την ήθελε κιόλας…!) στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς να ξεγυμνωθεί και πάλι!

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια και ο θρύλος τη μουσικής ηχογράφησαν τη νέα εκδοχή της μεγάλης επιτυχίας του 1971 «Tiny Dancer», με τίτλο «Hold me closer».

Η διασκευή κυκλοφόρησε από την Universal Music την Παρασκευή (26/8). «Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», είχε δηλώσει πηγή από το περιβάλλον του μουσικού στην Page Six.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι των Britney Spears και Elton John:

Έτσι, λοιπόν, η Britney Spears, με αφορμή την επιτυχία του τραγουδιού έκανε τρεις νέες δημοσιεύσεις και ενθουσίασε τους φίλους της.

Αρχικά, μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο, στο οποίο εκφράζει τη χαρά της για την επιτυχία του νέου τους τραγουδιού, ενώ στη συνέχεια δημοσίευσε ένα ακόμα γυμνό στιγμιότυπο.

«Γεια σου σερ Elton John. Είμαστε νούμερο 1 σε 40 χώρες. Ουάου. Είμαι στη μπανιέρα αυτή τη στιγμή και πρόκειται να περάσω την καλύτερη μέρα που είχα ποτέ. Ελπίζω να είστε καλά», ακούγεται να λέει στο κλιπ.

pic.twitter.com/1vShOsFlDh

Britney Spears (@britneyspears) August 26, 2022

Στη συνέχεια, η Britney Spears δημοσίευσε μία γυμνή της φωτογραφία, όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα, για να «γιορτάσει» την επιτυχία της.

Συγκεκριμένα, η Britney Spears ανάρτησε μία φωτογραφία που τη δείχνει στην άκρη της μπανιέρας της να κρατά το στήθος της και να καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός της με ένα λευκό σεντόνι.

pic.twitter.com/CEWbYVmEdG

Britney Spears (@britneyspears) August 26, 2022

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Britney Spears φοράει μια καπαρντίνα και την βγάζει δείχνοντας σε όλους το μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι της.

BEST DAY EVER !!! pic.twitter.com/IIlcaF5VXl

Britney Spears (@britneyspears) August 27, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears,