Aυτός ο Ολυμπιακός θα πάει με… σκούπα στο Βελιγράδι!

Οι προνοητικοί φίλοι των Πειραιωτών από εκείνο το σημείο και μετά άνοιξαν pc, laptop και κινητά προκειμένου να κλείσουν το ταξίδι προς το Βελιγράδι. Ήταν φανερό πια πως το «ερυθρόλευκο» νερό είχε μπει για τα καλά στο αυλάκι με προορισμό την πρωτεύουσα της Σερβίας.

Εκεί δηλαδή που θα γίνει το φετινό final four της Euroleague. Εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει

να φωνάξει «παρούσα» με ζητούμενο το 4ο τρόπαιο της ιστορίας της!

Για να γίνει αυτό θέλει ακόμη δύο νίκες, καθώς το 1-0 έγινε και με σχετική ευκολία στο «καμίνι» του ΣΕΦ καθώς η Μονακό σε καμία περίπτωση δεν έδειξε πως είναι η ομάδα που μπορεί να χαλάσει τα σχέδια, τα πλάνα και… τα αεροπλάνα (προς το Βελιγράδι) του Ολυμπιακού.

Προφανώς και σε μια σειρά best of five πολλά γίνονται, πολλά έχουν γίνει και ειδικά οι Πειραιώτες έχουν «καεί» στο παρελθόν μετά από ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό ξεκίνημα σε μάχες με τη Σιένα! Όμως και με οδηγό εκείνο το… κάζο στον Ολυμπιακό ξέρουν πως να αποφύγουν τις κακοτοπιές και να πετύχουν τον (πρώτο) στόχο που είναι η παρουσία στο final four.

Η λογική λέει πως το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής τα μάτριξ του ΣΕΦ θα γράφουν το 2-0 της σειράς και την Τετάρτη του Πάσχα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με τις… σκούπες τους στο Πριγκιπάτο του Μονακό για το 3-0 που θα τους στείλει… μια ώρα αρχύτερα στο Βελιγράδι.

Η φλόγα και η δίψα που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να γυρίσουν σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση φάνηκε και χτες το βράδυ αμέσως μετά την πρώτη περίοδο.

Εσφιξαν στις δαγκάνες τους τη Μονακό, έβγαλαν εκτός παιχνιδιού τον «πολύ» Μάικ Τζέιμς και κράτησαν στους 54 πόντους μια ομάδα που φέτος έχει συνηθίσει τους 85-90 πόντους τα παιχνίδια της. Με όλα αυτά πως μπορεί να αλλάξει η ιστορία της σειράς εκτός από την φυσιολογική εξέλιξη που λέει «Ο Ολυμπιακός γυρίζει στο final four»;

Keywords
Τυχαία Θέματα