Νέο MINI Countryman: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη

Η πρώτη εμφάνιση του ολοκαίνουριου MINI Countryman στη Θεσσαλονίκη έγινε σε ένα event γεμάτο χαμόγελα και ζωντανή μουσική!

Στο Bloom λοιπόν (πρώην Ερωτικός Mare), η MINI Βελμάρ αποκάλυψε στο κοινό της Θεσσαλονίκης

το νέο Countryman, σηματοδωτόντας και επίσημα το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά. Εκλεκτοί καλεσμένοι, φίλοι της μάρκας και φίλοι της Βελμάρ, έδωσαν το παρόν και βεβαίως επεξεργάστηκαν το νέο μοντέλο.

Αυτή η νέα γενιά του MINI Countryman εισάγει μια νέα εμφάνιση στο επιτυχημένο μοντέλο και κυρίως προσφέρει αισθητά περισσότερος χώρους σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Βασισμένο στην πλατφόρμα της νέας BMW X1, τo Countryman μοιράζεται και τα προηγμένα μηχανικά σύνολα του BMW Group, συμπεριλαμβανομένου των αποδοτικών κινητήρων. Έτσι, η εισαγωγική έκδοση του μοντέλου χρησιμοποιεί τον γνώριμο 3-κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που σε συνδυασμό με τη mild hybrid τεχνολογία και έναν μικρό ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει ισχύ 170 ίππων και 280 Nm ροπής.

Η δεύτερη έκδοση, το Countryman S ALL4, είναι τετρακίνητη όπως δηλώνει και η ονομασία, ενώ υιοθετεί έναν 2-λιτρο turbo βενζινοκινητήρα με 218 ίππους. Αιχμή του δόρατος αποτελεί το Countryman JCW ALL4 με 300 ίππους και τετρακίνηση, καθώς και με διαφορετική – πιο σπορ – εμφάνιση. Ωστόσο, η γκάμα Countryman περιλαμβάνει ακόμη μία έκδοση diesel με 163 ίππους (Countryman D) και δύο αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις, Countryman E με 204 ίππους και Countryman SE ALL4 με 313 ίππους και τετρακίνηση.

Οι τιμές του ολοκαίνουριου Countryman ξεκινούν από τις 34.500€ στην έκδοση των 170 ίππων και φτάνουν στιε 57.750€ για το κορυφαίο John Cooper Works. Δείτε το σε όλες του τις εκδόσεις (συμπεριλαμβανομένου του JCW) στη MINI Βελμάρ στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Μαρίνου Αντύπα 10.

The post Νέο MINI Countryman: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα