Νέα σειρά Fiat 500X με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης

Με τη νέα σειρά του 500X, η Fiat δίνει την επιλογή στους ενδιαφερόμενους να διαμορφώσουν με απόλυτη ελευθερία το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Το 500Χ, η πλέον δυναμική εκδοχή του δημοφιλούς Fiat 500, χαρακτηρίζεται από το ξεχωριστό στιλ, την πρακτικότητα, αλλά και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης. Η νέα σειρά

του μοντέλου ανεβάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο δίνοντας την επιλογή στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του 500X προσθέτοντας ή και συνδυάζοντας μια σειρά πακέτων. Αυτά τα πακέτα εστιάζουν στο στιλ, στην άνεση, στην τεχνολογία και στον σπορ χαρακτήρα. Πρόκειται για τα STYLE, COMFORT, TECH και STYLE PLUS τα οποία και είναι διαθέσιμα με όλες τις επιλογές σε κινητήρα, και στα δύο αμαξώματα του 500Χ (κλειστή έκδοση και Dolcevita με ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή).

Η νέα σειρά έχει ευρεία γκάμα κινητηρίων συνόλων που περιλαμβάνουν τον Turbo βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. και 120 ίππων, τον Diesel 1.3MTJ των 95 ίππων και το νέο υβριδικό σύνολο των 48V απόδοσης 130 ίππων (αντίστοιχο με αυτή στην Alfa Romeo Tonale). Η νέα σειρά 500Χ δίνει ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ παράλληλα απλοποιεί τη διαδικασία επιλογής για τον αγοραστή αφού πλέον αρκούν 4 μόλις βήματα για τη διαμόρφωση: επιλογή αμαξώματος (κλειστό ή cabrio), επιλογή κινητήρα, επιλογή πακέτου/πακέτων εξοπλισμού και επιλογή χρώματος.

Επιπλέον των παραπάνω επιλογών, η Fiat συνεχίζει τη στήριξη της στο φιλανθρωπικό οργανισμό RED, προσφέροντας (όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της) την αντίστοιχη έκδοση 500Χ(RED), που συμβάλει στην καταπολέμηση των πανδημιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η νέα σειρά Fiat 500X είναι διαθέσιμη σε τιμές από 21.800 ευρώ και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. Οι εκδόσεις diesel ξεκινούν από 22.900 ευρώ, ενώ η υβριδική επιλογή 1.5 mHEV με στάνταρ αυτόματο κιβώτιο ξεκινά από 27.000 ευρώ.

The post Νέα σειρά Fiat 500X με πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα