Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #18

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ωστόσο οι ειδήσεις και οι δοκιμές από τον χώρο της αυτοκίνησης δεν σταματούν! Καλό μήνα λοιπόν… καλές βουτιές με ένα ακόμη τεύχος για “ψηφιακό ξεφύλλισμα”.

Σε κεντρική θέση του εξωφύλλου μας αυτό τον μήνα, ποιο άλλο; Το νέο Opel Astra που στην 6η του γενιά ανατρέπει τα δεδομένα και βγάζει την εικόνα μιας πιο σύγχρονης και πιο απολαυστικής μάρκας. Στα χέρια μας ένα κίτρινο Astra

1.2 Turbo, με 130hp, αυτόματο κιβώτιο και στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Ultimate. Σημαντικότατη ωστόσο είναι και η άφιξη του ήπια υβριδικού Jeep Compass. Το μοντέλο με τον χαρακτηρισμό e-Hybrid προσφέρει εξηλεκτρισμένη τεχνολογία 48V και τη δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης. Για πρώτη φορά σε ήπια υβριδικό σύστημα! Μεταξύ άλλων γνωρίζουμε και σταδιακά υποδεχόμαστε το νέο DS 7, το ανανεωμένο Kia XCeed, το νέας γενιάς Nissan X-Trail αλλά και τη λιμουζινάτη εκδοχή του Citroen C4… το C4 X. Κι αν είστε λίγο πριν της καλοκαιρινές σας διακοπές με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, δώστε προσοχή στο αφιέρωμα μας προκειμένου να μην την… “πατήσετε” αν κλείσατε online. Σε κάθε περίπτωση καλή ανάγνωση, καλό καλοκαίρι και τεράστια προσοχή στους δρόμους!

 Διάβασε το νέο τεύχος εδώ!

The post Η FREE PRESS της Βορ. Ελλάδας: Τεύχος #18 appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα