Έρχεται το νέο Hyundai Kona

Το νέο Hyundai Kona έρχεται μέσα στο 2023 με τολμηρή σχεδίαση, καλύτερους χώρους και εκδόσεις σε ηλεκτρικό, υβριδικό και βενζίνη!

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Hyundai Kona δόθηκαν στη δημοσιότητα μαζί με τις πρώτες λεπτομέρειες του μοντέλου. Το νέο Kona θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στους επόμενους μήνες και θα είναι διαθέσιμο σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση (EV), σε υβριδικό (HEV)

αλλά και με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE). Μάλιστα θα συνεχιστούν και τα σπορ πακέτα N Line χαρίζοντας ένα πιο ξεχωριστό στυλ στο μικρό SUV.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο στη νέα γενιά είναι χωρίς αμφιβολία η μεγάλη φωτεινή μπάρα LED που διατρέχει ολόκληρο το εμπρός μέρος. Σε αντίθεση με τα περισσότερα οχήματα που διατίθενται σε πολλαπλά κινητήρια Το Kona αρχικά ως ηλεκτρικό όχημα και στη συνέχεια προσαρμόστηκε και για τις εκδόσεις βενζίνης. Αυτή η αντισυμβατική προσέγγιση επέτρεψε στη Hyundai να δημιουργήσει αυτή τη σχεδιαστική λογική LED τεχνολογίας σε όλες τις εκδόσεις  του μοντέλου, συμπεριλαμβανομένου και των σπορ N Line. Η ηλεκτροκίνητη έκδοση διαθέτει τα parametric pixels, σηματοδοτώντας το πρώτο Hyundai με μια Pixelated Seamless Horizon Lamp.

#tdi_3 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2022/12/Hyundai-KONA-2-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_3 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2022/12/Hyundai-KONA-3-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

Παρά τη φουτουριστική του εμφάνιση, το νέο Kona δεν αφήνει στην άκρη το SUV στυλ του. Αυτό τονίζεται από τις επενδύσεις τους θόλους και βεβαίως τους ενσωματωμένους προβολείς και πίσω φώτα, τα οποία συνεχίζουν τη λογική της ενιαίας μπάρας όπως και εμπρός. Οι παραμετρικές επιφάνειες στη σχεδίαση του μοντέλου, στοιχείο που είδαμε και στο επιτυχημένο Tucson, συνδυάζονται με την απότομη διαγώνια πτυχή των πλευρικών μερών και το σατινέ χρώμιο που σχηματίζει γραμμής ως την αεροτομή.

Ίδια μα και διαφορετικά

Ανάλογα με το σύστημα μετάδοσης, το Kona έχει κάποιες στυλιστικές παραλλαγές. Το Kona Electric διαθέτει parametric pixels στη μάσκα και τον πίσω προφυλακτήρα, ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών εμπνευσμένη από pixel και προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή. Το υβριδικό Κona και το Kona βενζίνης μοιράζονται τους ίδιους προφυλακτήρες και μαύρες επενδύσεις στους θόλους των τροχών. Η N Line έκδοση διαθέτει προαιρετικά μαύρους πλαϊνούς καθρέπτες και οροφή, αεροτομή τύπου φτερού, πιο επιθετική εμπρός και πίσω σχεδίαση προφυλακτήρα, διπλή απόληξη εξάτμισης και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό του νέου Hyundai Kona

Η νέα γενιά Kona έχει μεγαλώσει και σε μέγεθος αλλά και σε εσωτερικές διαστάσεις. Με μήκος αυξημένο στα 4.355 mm, είναι +150 mm μεγαλύτερο από την προηγούμενη γενιά (με βάση το Kona Electric). Κέρδισε επίσης 25 mm σε πλάτος και 60 mm σε μήκος μεταξονίου. Ο μεγαλύτερος εσωτερικός χώρος σχεδιάστηκε από την αρχή ώστε να καλύψει διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η σχεδιαστική γραμμή του προέρχεται από το ηλεκτρικό μοντέλο, παρέχοντας έναν ευέλικτο χώρο τόσο για τον οδηγό όσο και για τους επιβάτες. Οι δύο ευρείες οθόνες 12,3 ιντσών και η κεντρική κονσόλα universal ενισχύουν τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας του αυτοκινήτου. Ο επιλογέας ταχυτήτων πλέον μετατοπίζεται πίσω από το τιμόνι, παρέχοντας έτσι λιτή διάταξη και περισσότερο χώρο για αντικείμενα στο κεντρικό τούνελ.

#tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2022/12/Hyundai-KONA-5-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_4 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2022/12/Hyundai-KONA-6-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 2

The post Έρχεται το νέο Hyundai Kona appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα