Alfa Romeo Tonale από 287 ευρώ το μήνα

Μέχρι το τέλος του 2022 η Alfa Romeo Tonale διατίθεται με μηνιαία δόση από 287 ευρώ το μήνα, μέσω του προγράμματος χρηματοδότησης Drive Now.

Η μοναδική αίσθηση μιας Alfa Romeo σε συνδυασμό με τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που φέρει η Tonale, τώρα και μέχρι το τέλος του έτους, είναι διαθέσιμα με ένα προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης και δόση από 287 ευρώ το μήνα. Το Drive

Now, μέσω της FCA Bank, παράλληλα με τη χαμηλή δόση, προσφέρει και ευελιξία με δυνατότητα στο τέλος της περιόδου χρηματοδότησης ο αγοραστής να επιλέξει αν θα κρατήσει το αυτοκίνητο ή αν θα το ανταλλάξει με ένα νέο.

Το πρόγραμμα Drive Now για την Tonale συνδυάζεται με δύο πολύ παροχές που προστατεύουν τον αγοραστή και την υπολειμματική αξία του αυτοκινήτου του. Το μοντέλο καλύπτεται από 5-ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ., ενώ για πρώτη φορά στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο αγοραστής μπορεί να ενεργοποιήσει το ψηφιακό πιστοποιητικό NFT, το οποίο μέσω μιας αδιάβλητης διαδικασίας πιστοποιεί τα διανυθέντα χιλιόμετρα του οχήματος.

Δες τη video-δοκιμή της Alfa Romeo Tonale

The post Alfa Romeo Tonale από 287 ευρώ το μήνα appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα