BMW M2 έτοιμες για πίστα από τις AC Schnitzer και RSR Nürburg

Αναβαθμισμένες νέες BMW M2 διαθέσιμες για ενοικίαση και trackdays στο Nürburgring και στο Spa-Francorchamps, δια χειρός AC Schnitzer και RSR Nürburg GmbH.

Η περίοδος των trackdays σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει και στα αυτοκίνητα τα οποία μπορεί κάποιος να νοικιάσει για να απολαύσει σε πίστα έχουν προστεθεί δύο πολύ ελκυστικές επιλογές: οι νέες BMW M2

(G87) που δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία της AC Schnitzer με την RSR Nürburg GmbH.

Η φιλοσοφία «form follows function» της AC Schnitzer, σύμφωνα με την οποία τα βελτιωτικά αξεσουάρ είναι κυρίως λειτουργικά και αποτελεσματικά, εκτός από ιδιαίτερα εντυπωσιακά, ήταν ιδανική για αυτό τον σκοπό. Για την περίσταση χρησιμοποιήθηκαν προϊόντα απόλυτα νόμιμα για χρήση στον δρόμο, αλλά και αρκετά ικανά ώστε να βελτιώνουν την απόδοση στην πίστα. Εκεί δοκιμάζονται, άλλωστε, από την AC Schnitzer, πριν βγουν στην παραγωγή.

Οι δύο BMW M2 Tracktools της RSR ντύθηκαν με αεροδυναμικά βοηθήματα AC Schnitzer που βελτιώνουν συνολικά την απόδοση του αυτοκινήτου. Στο εμπρός μέρος διαθέτουν ένα χαμηλό spoiler, αλλά και πτερύγια στους πλαϊνούς αεραγωγούς του προφυλακτήρα. Πίσω οι αλλαγές είναι ακόμα πιο έντονες, μια μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα, που διαθέτει και «Gurney flap», και έναν εντυπωσιακό αεροδυναμικό διαχύτη να πλαισιώνει τις ανθρακονημάτινες απολήξεις της εξάτμισης, που έχουν διάμετρο 110 mm.

Οι ζάντες είναι επίσης της AC Schnitzer, οι πεντάκτινες AC1, οι οποίες ντύνονται με λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2 σε διαστάσεις 285/30 R20. Σε συνδυασμό με αγωνιστική ανάρτηση της KW προσφέρουν το μέγιστο κράτημα. Και για να μην περνούν από πουθενά απαρατήρητες, οι δύο Μ2 Tracktool της RSR είναι ντυμένες σε διαφορετικά αγωνιστικά χρώματα, στα οποία ξεχωρίζουν τα λογότυπα της AC Schnitzer. Το περιβάλλον του οδηγού έχει αναβαθμιστεί αισθητικά με πεντάλ, footrest και αλουμινένιο κάλυμμα για το χειριστήριο του iDrive από την AC Schnitzer. Η υπόλοιπη καμπίνα παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο χάρη στα σταθερά bucket καθίσματα, τις ζώνες 4 σημείων και το roll bar.

#tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/AC-Schnitzer-M2-RSR-Tracktools-14-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/AC-Schnitzer-M2-RSR-Tracktools-13-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/AC-Schnitzer-M2-RSR-Tracktools-08-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } #tdi_8 .td-doubleSlider-2 .td-item4 { background: url(https://trcoff.gr/wp-content/uploads/2024/04/AC-Schnitzer-M2-RSR-Tracktools-10-80x60.jpg) 0 0 no-repeat; } 1 του 4

Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα απολαύσει κάθε οδηγός, νοικιάζοντας κάποια από τις δύο BMW M2 Tracktools της RSR για να την οδηγήσει στον δρόμο, ή στις πίστες του Nürburgring και του Spa-Francorchamps. Φυσικά και κάθε κάτοχος μιας BMW M2 δε χρειάζεται να πάει μέχρι το Nürburgring, αφού μπορεί να επιλέξει τα βελτιωτικά αξεσουάρ της AC Schnitzer για να διαμορφώσει και τη δική του ακριβώς έτσι!

Στην Ελλάδα, τα προϊόντα της AC Schnitzer εισάγονται από την Τεχνολογία Sport Αυτοκινήτων ΑΕ, μια εταιρεία του Spanos Group. Για ενοικίαση των M2 και χρήση στην πίστα του Nurburgring ή του Spa, μπορείτε να κάνετε κράτηση εδώ.

Video: Στην πίστα Σερρών με BMW M2

The post BMW M2 έτοιμες για πίστα από τις AC Schnitzer και RSR Nürburg appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα