GP Μονακό – Κατατακτήριες: Pole για τον Leclerc και τη Ferrari!

19:24 25/5/2024 - Πηγή: Caroto
Πίσω από τον Leclerc θα ξεκινήσει η McLaren του Piastri, η Ferrari του Sainz και η δεύτερη McLaren του Norris. Καλή εμφάνιση για τις Mercedes, μέτρια για την Red Bull που τα βρίσκει σκούρα στο Πριγκιπάτο. Αυτή ήταν η 3η pole στο Μονακό και η 24η για τον Leclerc στην F1. Αύριο στις 16:00 ο αγώνας.

Ο Charles Leclerc επικράτησε του Oscar Piastri και κατέκτησε την τρίτη του pole position στο Grand Prix του Μονακό, ενώ οι ελπίδες του Max Verstappen για το ρεκόρ συνεχόμενων pole positions στη Formula 1 έληξαν μετά από μια σύντομη σύγκρουση με τα τοιχώματα.

Ο Μονεγάσκος Leclerc εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια των συνεδριών της Παρασκευής και του Σαββάτου στο Μονακό, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητά του με χρόνο 1:10,270 – μόλις ένα δέκατο από το ρεκόρ του Lewis Hamilton το 2019.

«Ήταν ωραίο, το συναίσθημα μετά από έναν γύρο κατάταξης είναι πάντα πολύ ιδιαίτερο εδώ», είπε ο Leclerc. «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον γύρο μου. Η κατάταξη δεν είναι τα πάντα, όσο κι αν βοηθά στον αγώνα της Κυριακής, πρέπει να τα συνδυάσουμε όλα αύριο».

«Χρειάζομαι μια καλή εκκίνηση και όταν το κάνουμε αυτό, ελπίζω ο Carlos [Sainz] να με ακολουθήσει και να μας βάλει σε μια 1-2 θέση. Αν είμαστε 1-2 μπορούμε να ελέγξουμε τον αγώνα».

Our top three in qualifying

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Caroto