Το ‘Project Highland’ Model 3 στη Νέα Ζηλανδία με το Cybertruck

Η Tesla εργάζεται επιμελώς για να εξελίξει και να παρουσιάσει δύο νέα μοντέλα, το Cybertruck και το ανανεωμένο Model 3. Το ηλεκτρικό pick-up θα ξεκινήσει την παραγωγή του τους επόμενους μήνες στο Giga Factory του Texas, αλλά όχι πριν ολοκληρωθούν οι χειμερινές

δοκιμές. Το Cybertruck πρωτοεντοπίστηκε τον περασμένο μήνα κατά την εκφόρτωσή του από αεροπλάνο στο αεροδρόμιο του Queenstown στη Νέα Ζηλανδία. Η περιοχή φιλοξενεί τα South Hemisphere Proving Grounds (SHPG), μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση δοκιμών που χρησιμοποιείται από αυτοκινητοβιομηχανίες και παραγωγούς ελαστικών από όλο τον κόσμο για χειμερινές δοκιμές από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο.
Μια νέα αναφορά από τη Νέα Ζηλανδία δείχνει ότι ένα δεύτερο Cybertruck έφτασε στις εγκαταστάσεις δοκιμών στην Cardrona. Σε αντίθεση με το πρώτο, το οποίο ήταν τυλιγμένο με αυτοκόλλητο παραλλαγής, το δεύτερο pick-up δε φέρει καμουφλάζ. Δυστυχώς, οι λάτρεις της Tesla δεν μπόρεσαν να παράσχουν βίντεο ή φωτογραφίες λόγω της αυξημένης ασφάλειας στην πίστα των SHPG. Ωστόσο, οι ελάχιστες εικόνες που καταγράφηκαν αποκαλύπτουν μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια.
Όπως και πέρσι, η Tesla κατέφθασε με όλη την γκάμα των S3XY μοντέλων της στη Νέα Ζηλανδία για χειμερινή διασκέδαση στα χιόνια. Τουλάχιστον εννέα Tesla φαίνονται στη φωτογραφία που μοιράζεται ο λογαριασμός Twitter του CybertruckNZ. Παρ’ όλο που το Cybertruck δεν ξεχωρίζεται αρχικά στη φωτογραφία, κοιτάξτε προσεκτικά και θα το εντοπίσετε κρυμμένο πίσω από το υπόστεγο. Υπάρχει κάτι άλλο που εμποδίζει τη θέα του Cybertruck κι αυτό είναι αναμφισβήτητα το πιο συναρπαστικό πράγμα στην εικόνα.

Now the whole S3XY Tesla Family has gathered at the SHPG in Cardrona/New Zealand! Maybe to shot a new winter video soon, similar to the one last winter? https://t.co/PTBcai84qz
Also, is there possibly a Tesla Model 3 Highland hidden under the black covers?
The camouflaged CT is… pic.twitter.com/ffknRPOFwo

— CybertruckNZ (@CybertruckNZ) July 3, 2023

Πρόκειται για δύο καμουφλαρισμένα πρωτότυπα Tesla Model 3 που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της εικόνας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι το ηλεκτρικό sedan του Project Highland υποβάλλεται επίσης σε χειμερινές δοκιμές. Κρίνοντας από τον αριθμό των σταθμευμένων αυτοκινήτων στην εγκατάσταση, είμαστε σίγουροι ότι η Tesla θα κυκλοφορήσει ένα νέο “S3XY Winter Testing in New Zealand” βίντεο τους επόμενους μήνες.

Δείτε τι μαρτύρια τραβάει το Tesla Model Y στις δοκιμές εξέλιξης

Η Tesla αναμένεται να ξεκινήσει την παραγωγή του ανανεωμένου Model 3 τους επόμενους μήνες, με μια επίσημη παρουσίαση να αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους. Το Project Highland φημολογείται ότι είναι η πιο εκτεταμένη αναβάθμιση μοντέλου στην ιστορία της Tesla. Προηγουμένως, τα Model S και Model X είχαν υποστεί facelift, αλλά οι τροποποιήσεις περιορίζονταν σε αισθητικές πινελιές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Με το ανανεωμένο Model 3, η Tesla θα παρουσιάσει νέα σχεδίαση, μέθοδο κατασκευής και πολλά ακόμα καινούρια χαρακτηριστικά.
Το Cybertruck αναμένεται επίσης να κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου, με μια πιθανή εκδήλωση παράδοσης να προγραμματίζεται για τον Σεπτέμβριο. Τα δύο λανσαρίσματα θα στέψουν ένα ήδη λαμπρό αποτέλεσμα πωλήσεων το δεύτερο τρίμηνο, όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή, και που θέλει την Tesla να σπάει για μια ακόμα φορά τα ρεκόρ.

The post Το ‘Project Highland’ Model 3 στη Νέα Ζηλανδία με το Cybertruck appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα