Σεξουαλική δραστηριότητα κατά την οδήγηση; Πάρε μια μετωπική!

Αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Fort Lauderdale που επισκέφθηκαν τη σκηνή ισχυρίζονται ότι η γυναίκα επιβάτης του ιαπωνικού SUV έκανε στοματικό σεξ στον άνδρα οδηγό. Προφανώς εκείνος αποσπάστηκε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε μετωπικά σε φορτηγό της FedEx.

Οι αρχές αναφέρουν ότι ο οδηγός του Nissan τραυματίστηκε στη βουβωνική χώρα του, ενώ οι δύο επιβαίνοντες στο φορτηγό FedEx τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά, ισχυρίζεται το ABC Local 10.

Οι ζημιές που υπέστησαν και τα δύο οχήματα φαίνεται να είναι αρκετά εκτεταμένες. Το μπροστινό άκρο του Nissan Xtrail έχει συνθλιβεί, ενώ το φορτηγό FedEx έχει μικρότερες αλλά επίσης σοβαρές ζημιές. Σε αμφότερα τα οχήματα έχουν πυροδοτηθεί οι αερόσακοι.

Ήταν ένα ατυχές περιστατικό για όλους τους εμπλεκόμενους, ιδιαίτερα για το άτομο που φαίνεται ξαπλωμένο στο έδαφος με το παντελόνι γύρω από τους αστραγάλους του, περικυκλωμένο από αστυνομικούς. 

Μια μελέτη φοιτητών από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Dakota που αποκαλύφθηκε από το Jalopnik αποκάλυψε ότι το 33% των ανδρών φοιτητών και το 9% των φοιτητριών έχουν εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Πολλοί από τους ερωτηθέντες παραδέχθηκαν ότι οι συγκεκριμένες πράξεις τούς έκαναν να παρασυρθούν εκτός λωρίδας κυκλοφορίας.

The post Σεξουαλική δραστηριότητα κατά την οδήγηση; Πάρε μια μετωπική! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις CarTalk.gr