Πατέρας παραλαμβάνει τον γιο του από το σχολείο με μια Valkyrie

Ο εν λόγω πατέρας είναι ο Tom Hartley Jnr, ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας hypercars στο Λονδίνο στο Ηνωμένο Βασίλειο κι είπε να πάρει μια βόλτα το όχημα των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Το νεαρό αγόρι φαίνεται χαρούμενο που βλέπει τη Βαλκυρία μετά από μια κουραστική σχολική μέρα. Στο βίντεο που ανέβηκε στο Twitter, μπορούμε να τον δούμε να περιμένει τον πατέρα του να ανοίξει τις gullwing πόρτες και μετά να κοιτάζει το εκτεθειμένο ανθρακονημάτινο

μονοκόκ πλαίσιο. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι διασκεδαστικό να σκαρφαλώνεις στο αγνό εσωτερικό ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου και να ακούς τον V12 κινητήρα να βρυχάται κατά την εκκίνηση.

Η Aston Martin θα παράγει 150 Valkyrie, συν 85 Valkyrie Spider και 40 αμιγώς πιστάδικες Valkyrie AMR Pro. Η έκδοση δρόμου εφοδιάζεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 6.5 λίτρων της Cosworth κι ένα υβριδικό σύστημα κατασκευασμένο από τη Rimac που παράγει συνδυαστικά 1.176 ίππους και 900 Nm ροπή.

Αυτή η συγκεκριμένη Aston Martin Valkyrie είναι προς πώληση στον ιστότοπο Tom Hartley Jnr. Η τιμή δεν είναι ανακοινώσιμη, αλλά υποθέτουμε ότι θα είναι πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε British Racing Green σε συνδυασμό με εσωτερικό σε μαύρη Alcantara, ματ μαύρες ζάντες μαγνησίου και πολλά προαιρετικά πρόσθετα. Έρχεται επίσης με δύο ζεύγη ακουστικών που προστατεύουν τα αυτιά σας από τον V12 στις υψηλές στροφές. Η αγγελία υποδηλώνει ότι το υπεραυτοκίνητο έχει 75 μίλια (121 χλμ.) στο οδόμετρο, κάποια από τα οποία είναι μετά την παραλαβή του πιτσιρίκου από το σχολείο.

The post Πατέρας παραλαμβάνει τον γιο του από το σχολείο με μια Valkyrie appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα