Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #13

Σας ξεσηκώσαμε για δίλιτρο Focus πρώτης γενιάς και σας αφήσαμε στα κρύα του λουτρού. Από τη μία το RS με το υγραέριο και την αμφίβολη κατάσταση στην άλλη άκρη της Ελλάδας, από την άλλη το καγκουρεμένο ST με την παράλογη τιμή. Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε μια πραγματικά αξιόλογη περίπτωση: με 2.800 € συζητήσιμα (ήτοι 2.5 χιλιάρικα με το καλημέρα), πρόκειται για εντελώς εργοστασιακό Focus

ST του 2005, με 178.000 χιλιόμετρα (καθόλου υπερβολικά για την ηλικία του) και δύο κατόχους στα 17.5 χρόνια ζωής του. Με μπόλικη συντήρηση τα τελευταία χρόνια, ελαστικά Pirelli P-Zero ενός έτους, μάλλον δε θα χρειαστεί έκτακτα έξοδα για κάμποσα χρόνια. Γίνεται ενημέρωση για χτύπημα πίσω δεξιά που όμως δε διακρίνεται στις φωτογραφίες.

Το αυτοκίνητο φαίνεται σε εξαιρετική κατάσταση για την ηλικία του και προσεγμένο, χωρίς έντονη φθορά στο εσωτερικό και στα καθίσματα. Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα μοντέλο με αρκετά χρονάκια στην καμπούρα του κι η συντήρησή του σε βάθος χρόνου δε θα είναι ανέφελη όπως ενός καινούριου. Όμως, με 2.500 € αποκτάτε ένα εξαιρετικά οδηγοκεντρικό μοντέλο, που με την προσθήκη ενός κιτ υγραερίου, θα μπορούσε να έχει κόστος κίνησης αντίστοιχο μιας καινούριας υβριδικής Corolla, με την οποία υπάρχει χάος στο πώς συμπεριφέρονται στον δρόμο.

Ως εκ τούτου, θα μπορούσε να αποτελεί έναν πιστό και πολύ ευχάριστο σύντροφο, που θα σας πικραίνει μόνο κάθε Δεκέμβρη, όταν έρχεται η ώρα της καταβολής των τελών κυκλοφορίας.

ΥΓ. Θυμίζουμε ότι το CarTalk.gr δε γνωρίζει προσωπικά τα αυτοκίνητα των αγγελιών που παρελαύνουν από τις σελίδες του και τα στοιχεία που παραθέτει βασίζονται σε όσα αναγράφονται στην αγγελία κι όχι σε έλεγχο/αυτοψία που έγινε εκ του σύνεγγυς.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #13 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα