Να πώς θα είναι το πίσω μέρος του Honda Civic Type R του 2023

Ο χρήστης του Twitter «yamazoh» συνάντησε τα δύο πρωτότυπα σε έναν ιαπωνικό αυτοκινητόδρομο αμέσως μετά τη χρήση τους σε δοκιμές πρόσκρουσης. Εκτός από ένα σύντομο βίντεο των δύο που καταγράφηκαν από την κάμερα του χρήστη του Twitter, τραβήχτηκε και μια φωτογραφία που δείχνει μέρος της πίσω όψης του Civic Type R.

Αυτή η εικόνα δείχνει ότι το νέο αυτοκίνητο θα έχει παρόμοια διάταξη εξάτμισης με το μοντέλο της γενιάς FK8 με τρεις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις εξάτμισης. Ωστόσο,

ενώ η κεντρική εξάτμιση του παλιού μοντέλου ήταν μικρότερη από τις άλλες δύο, η κεντρική εξάτμιση του νέου αυτοκινήτου είναι μεγαλύτερη από τις ακριανές. Έχει επίσης πιο εντυπωσιακό φινίρισμα χρωμίου.

Δείτε το βίντεο

Μπορούμε επίσης να δούμε ότι το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με έναν ευμεγέθη αεροδυναμικό διαχύτη με τέσσερις κάθετες λωρίδες. Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε την έλλειψη κόκκινων τόνων που κάνουν αντίθεση στο πίσω μέρος, όπως συνέβαινε στο μοντέλο FK8, με αποτέλεσμα έναν πιο συγκρατημένο κι εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Οι τεχνικές προδιαγραφές για το νέο Civic Type R δεν έχουν δημοσιευτεί, αλλά αναμένουμε ότι θα βασίζεται στον υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο τετρακύλινδρο που τροφοδοτούσε το μοντέλο FK8, με ισχύ άνω των 300 ίππων και 400 Nm ροπής. Αυτός ο κινητήρας θα συνδυάζεται αποκλειστικά με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων που στέλνει την ισχύ στους μπροστινούς τροχούς.

Βασισμένο γύρω από το Honda Civic Hatch 11ης γενιάς, η συνολική σχεδίαση του νέου αυτοκινήτου θα είναι ελαφρώς λιγότερο εμφανής από τον προκάτοχό του, αλλά θα εξακολουθεί να είναι εύκολα αναγνωρίσιμο ως Type R. Πέρα από την εξάτμιση και τον διαχύτη, άλλα βασικά σχεδιαστικά στοιχεία θα περιλαμβάνουν σταθερή πίσω πτέρυγα, καμάρες και ενισχυμένο μπροστινό προφυλακτήρα.

The post Να πώς θα είναι το πίσω μέρος του Honda Civic Type R του 2023 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα