Μισοί πίσω τροχοί στο πιο παράξενο 6Χ6 όχημα, αποδίδουν όμως;

Το Garage 54 δε μας είναι άγνωστο, ειδικεύεται στο να δοκιμάζουν τις πιο παράξενες πατέντες, ξεπερνώντας τα όρια του δυνατού και λογικού. Το YouTube κανάλι είναι γεμάτο με ατελείωτους πειραματισμούς, θυμίζουμε την τετραδιεύθυνση του φτωχού με τα τέσσερα τιμόνια και τον αζύγιστο στρόφαλο στην οροφή του αυτοκινήτου που καθαρίζει τα χιόνια. Το τελευταίο τους βίντεο δε στερείται εφευρετικότητας: η ομάδα αποφάσισε να φτιάξει ένα όχημα 6×6, αλλά με τα πίσω ελαστικά κομμένα στη μέση. 

Ενώ έχει μόνο τέσσερα συνολικά ελαστικά, αλλά τρεις

άξονες κι έξι πλήμνες. Απλώς οι δύο πίσω πλήμνες φορούν μισή ζάντα με μισό ελαστικό τυλιγμένο γύρω τους. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δύο μισά ελαστικά είναι χειρότερα από ένα ολόκληρο. Ωστόσο, το Garage 54 θέλησε να σταματήσει κάθε εναπομείναντα σκεπτικισμό κι αποφάσισε να το δοκιμάσει στην πράξη. Έτσι έκοψαν τις πίσω ζάντες από το ένδοξο Lada Samara στη μέση, φτιάχνοντας ένα τρελό εξάτροχο τέρας με δύο επιπλέον πλήμνες.

Οι δύο μισοί τροχοί περιστρέφονται έτσι ώστε ο ένας να είναι πάντα σε επαφή με το έδαφος. Αν και μπορεί να φαίνεται σαν εξαιρετική ιδέα, τα ελαττώματά της έγιναν εμφανή μόλις ξεκίνησε η οδήγηση. Το αυτοκίνητο χοροπηδάει σε κάθε περιστροφή των τροχών, καθώς τα τεράστια κενά μεταξύ των μισών τροχών τινάζουν το κακόμοιρο Samara. Απολαύστε ένα βίντεο που είναι πιο διασκεδαστικό παρά χρήσιμο. Μη μας πείτε ότι είχατε ποτέ σκεφτεί να κάνετε κάτι αντίστοιχο, αλλά τώρα ξέρετε ότι είναι μια ιδέα που χωλαίνει στην πράξη.

The post Μισοί πίσω τροχοί στο πιο παράξενο 6Χ6 όχημα, αποδίδουν όμως; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα