Ληστές με Tesla σταμάτησαν να φορτίσουν και τους συνέλαβαν !

Ως αυτοκίνητο διαφυγής, το Tesla Model X έχει πολλά προτερήματα. Η διάταξη των έξι ή επτά θέσεων σημαίνει ότι έχει αρκετό χώρο για μια πολυμελή συμμορία ή για να φορτώσετε μπόλικα κλοπιμαία, η οδική συμπεριφορά είναι ασφαλέστατη χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους και τα προηγμένα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, ενώ υπάρχει άφθονο γκάζι για να διαφύγει ταχύτατα από την Αστυνομία. Το πιο αργό Model X που πωλείται αυτή τη στιγμή επιταχύνει από στάση στα

100 χλμ/ώρα σε μόλις 3.9 δευτερόλεπτα, ενώ το Plaid των 1.020 ίππων χρειάζεται μόλις 2.6 για την ίδια δουλειά, ενώ μπορεί να διανύσει το τετρακοσάρι σε λιγότερο από 10!

Με κλειστές τις πίσω gullwing πόρτες, το Model X περνά μάλλον απαρατήρητο, όπως όλα τα μοντέλα της Tesla. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε να κάνετε είναι να το φορτίσετε εκ των προτέρων (ή τουλάχιστον να κλέψετε ένα που θα είναι ήδη φορτισμένο) πριν ξεκινήσετε την αποστολή σας. Εκεί είναι που στράβωσαν τα καλοστημένα σχέδια δύο κακοποιών της Georgia στην Αμερική. Αξιωματικοί της Αστυνομίας του North Precinct της κομητείας Gwinnett ανταποκρίθηκαν σε ένα συμβάν κλοπής που αφορούσε πολλές κονσόλες παιχνιδιών, με τους μάρτυρες να αναφέρουν ότι οι κλέφτες είχαν αποδράσει με ένα Tesla. Οι πληροφορίες μεταδόθηκαν στη συνέχεια σε όλα τα περιπολικά στη γύρω περιοχή, ένα από τα οποία ξετρύπωσε τους άτυχους ληστές ενώ προσπαθούσαν να φορτίσουν το Model X τους κοντά στο κατάστημα όπου έγινε η ληστεία.

Recently, North Precinct officers responded to a theft call where they learned that two individuals had taken several gaming systems and fled the store in a Tesla. The officers broadcast the description to surrounding officers who located the individuals. Great work officers! pic.twitter.com/6WuORXsTQx

— Gwinnett County Police (@GwinnettPd) March 5, 2023

Εκτός από τις κλεμμένες κονσόλες παιχνιδιών, κατά την έρευνα του αυτοκινήτου βρέθηκαν κάμποσα περίστροφα και 0.9 κιλά μαριχουάνας. Οι κλέφτες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για πολλαπλά αδικήματα. Έτσι, φορώντας πορτοκαλί φόρμες πίσω από της φυλακής τα σίδερα, λογικά θα κάνουν αντι-ηλεκτρική προπαγάνδα στους λοιπούς κρατούμενους, αναλογιζόμενοι τα δεινά της φόρτισης και του range anxiety.

The post Ληστές με Tesla σταμάτησαν να φορτίσουν και τους συνέλαβαν ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα