Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα επιστρέψει επίσημα το 2023

Ως συνήθως, η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo στη Γενεύη της Ελβετίας. Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιείται από το 1905, αλλά ακυρώθηκε το 2020, το 2021 και το 2022 ως αποτέλεσμα της έξαρσης της πανδημίας του COVID-19 .

«Πιέσαμε πολύ σκληρά και προσπαθήσαμε τα πάντα για να ενεργοποιήσουμε ξανά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2022», δήλωσε πέρυσι ο Maurice Turrettini, Πρόεδρος του Comité permanent du Salon International de l’automobile. «Παρά όλες τις προσπάθειές μας, πρέπει

να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα και την πραγματικότητα: η κατάσταση της πανδημίας δεν είναι υπό έλεγχο και παρουσιάζεται ως μεγάλη απειλή για μια μεγάλη διοργάνωση εσωτερικού χώρου όπως το GIMS».

Ο Turrettini, ωστόσο, ήταν βέβαιο ότι η απόφαση ήταν απλώς μια αναβολή κι ότι η Έκθεση θα επέστρεφε πιο δυνατή φέτος. Η ύπαρξη εκθέσεων αυτοκινήτων είναι σε ροή, ωστόσο, με εκθέσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής, που πραγματοποιήθηκε στο Ντιτρόιτ, να επαναπρογραμματίζονται για το καλοκαίρι, προκειμένου να μην ανταγωνιστεί την CES, μια έκθεση τεχνολογίας που έχει κλέψει τη βροντή της τα τελευταία χρόνια.

Παρόλα αυτά, οι αυτοκινητοκεντρικές εκθέσεις συνεχίζονται με τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης που θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτόν τον μήνα. 

The post Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης θα επιστρέψει επίσημα το 2023 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα