Η M4 CSL εξελίσσεται στο Nurburgring και τη φωτογραφίζουμε

Στο μπροστινό μέρος της M4 CSL ξεχωρίζει ένα έντονο splitter με τελείωμα από ανθρακονήματα, κάνοντας αμέσως την έκδοση CSL να ξεχωρίζει από το κανονικό μοντέλο. Αν όμως μπερδευτείτε, υπάρχουν μικρά κόκκινα αυτοκόλλητα με την επιγραφή «M4 CSL» πάνω στο carbon.

H BMW έχει εξοπλίσει την M4 CSL με ένα μοναδικό σετ μαύρων ζαντών που

φορούν τα εξαιρετικής πρόσφυσης ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 R, το ίδιο σετ από καουτσούκ που αναπτύχθηκε αρχικά για τις Porsche 911 GT3 RS και GT2 RS, με διάσταση 275/35ZR19 μπροστά και 285/30ZR20 πίσω.

Μια σειρά από άλλες εξωτερικές αλλαγές έχουν γίνει στο αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης μιας αεροτομής στο πορτ-μπαγκάζ κι ενός τροποποιημένου πίσω διαχύτη με απολήξεις εξάτμισης ντυμένες με ανθρακονήματα.

Μπορέσαμε επίσης να τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του πρωτοτύπου. Καθίσματα παρόμοια με εκείνα της BMW M5 CS είναι ορατά και τυλιγμένα με συνδυασμό μαύρου και κόκκινου δέρματος, ενώ είναι κατασκευασμένα από πανάλαφρα ανθρακονήματα. Η BMW έχει αφαιρέσει επίσης τα πίσω καθίσματα της coupe έκδοσης κι έχει λούσει τη σήραγγα μετάδοσης με ανθρακονήματα, διαγράφοντας ταυτόχρονα το κεντρικό υποβραχιόνιο. Υπάρχει ακόμα ένα κόκκινο ραμμένο λογότυπο CSL κοντά στον επιλογέα ταχυτήτων, ένα κόκκινο κουμπί Start/Stop κινητήρα και ένα τιμόνι τυλιγμένο με alcantara με κόκκινες ραφές.

Οι τεχνικές προδιαγραφές για την M4 CSL παραμένουν άγνωστες, αλλά αναπόφευκτα θα διαθέτει μια βελτιωμένη έκδοση του εξακύλινδρου διπλά υπερτροφοδοτούμενου των 3.0 λίτρων της M4 Competition, πιθανότατα απόδοσης περίπου 540 ίππων. Η M4 CSL θα ζυγίζει επίσης λιγότερο από το βασικό μοντέλο και θα υποβληθεί σε πληθώρα αναβαθμίσεων στην ανάρτηση και την πέδηση.

Η BMW θα παρουσιάσει το αυτοκίνητο στο Concours d’Eleganza Villa d’Este που θα διαρκέσει από τις 20 έως τις 22 Μαΐου.

The post Η M4 CSL εξελίσσεται στο Nurburgring και τη φωτογραφίζουμε appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα