Γκλαμουριά στο χωράφι: Jaguar XJ8 φορτηγάκι για VIP αγρότες

Κάπου στον πλανήτη υπάρχει κάποιος που αποφάσισε ότι μια Jaguar του 1998 ήταν η κατάλληλη βάση για αγροτικό και δημιούργησε μια XJ8 pick-up, λογικά τη μοναδική Βρετανίδα που έχει τέτοιον χώρο αποσκευών. Και τώρα μπορεί να γίνει δική σας! Το εργοστάσιο την είχε προικίσει με V8 κινητήρα αποδόσης 290 ίππων, σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων και κίνηση στους πίσω τροχούς. Υπό κανονικές συνθήκες είναι μια πολυτελής λιμουζίνα, αλλά τώρα θα φέρει λίγη λάμψη στο μάζεμα των ελιών και τις υπόλοιπες αγροτικές εργασίες.

Σύμφωνα

με τον πωλητή, Classic Auto Mall, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 151.000 χιλιόμετρα και φαίνεται να είναι σε άριστη κατάσταση. Το εσωτερικό, ό,τι έχει απομείνει από αυτό τέλος πάντων, είναι πεντακάθαρο, χωρίς ιδιαίτερες φθορές με εξαίρεση λίγο το δέρμα στο κάθισμα του οδηγού.

Επιπλέον, ο χώρος του κινητήρα φαίνεται εξαιρετικά καθαρός. Ακόμη και τα προσαρμοσμένα πάνελ αμαξώματος δείχνουν εργοστασιακά. H καρότσα κι η όλη κατασκευή μοιάζει περισσότερο με ξεχασμένο project των τεχνικών του Coventry στον ελεύθερό τους χρόνο, παρά η τρέλα κάποιου ιδιώτη. Μας ανησυχεί βέβαια κάποια διαρροή κάτω από το αυτοκίνητο, αλλά ενδέχεται να υπήρχε εκεί από πριν. Αξίζουν όλα αυτά 29.000 $ όμως για να αποκτήσετε το ιδιαίτερο όχημα; Η δημοπρασία πάντως λήγει απόψε τα μεσάνυχτα και μέχρι την ώρα της συγγραφής του άρθρου, κυμαίνεται πολύ χαμηλότερα. Οπότε υπάρχει ελπίδα για φθηνή μόστρα στον Θεσσαλικό κάμπο!

The post Γκλαμουριά στο χωράφι: Jaguar XJ8 φορτηγάκι για VIP αγρότες appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα