Εξεζητημένο bodykit φέρνει το Μενίδι πιο κοντά στην Ιαπωνία

Αν η Toyota GR Supra δεν είναι αρκετά ξεχωριστή για εσάς όπως βγαίνει από το εργοστάσιο, η Rocket Bunny εγγυάται ότι θα τη μετατρέψει σε κάτι που θα ξεχωρίζει ακόμη κι αν βρεθείτε σε μια πραγματικά εξωτική μάζωξη, με Ferrari και Lamborghini ολόγυρά σας.

Το κιτ ξεκινά μπροστά με ένα εκτεταμένο μπροστινό σπόιλερ που προσαρμόζεται κάτω από τον εργοστασιακό προφυλακτήρα. Στη συνέχεια, ένα σετ

από προεκτάσεις στα φτερά γεμίζουν ασφυκτικά από ολοκαίνουριες ζάντες της Strasse με διαστάσεις 19×10 μπροστά και 19×12 πίσω.

Χμ, όσο περισσότερο τη βλέπουμε, τόσο περισσότερο νομίζουμε ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσει μόνο στην Αττική Οδό. Το πίσω μέρος διαθέτει επίσης φουσκωμένους θόλους τροχών, με εντυπωσιακούς αεραγωγούς.

Toyota Supra ντριφτάρει μόνη της στην πίστα (vid)

Μια τεράστια αεροτομή έχει προστεθεί πάνω από το εργοστασιακό χείλος και διασφαλίζει ότι θα στρίβετε με όσα στην έξοδο 07 της Αττικής Οδού για να φτάσετε στον προορισμό σας. Η εικόνα ολοκληρώνεται από τον ιδιαίτερο πίσω διαχύτη.

To ασημί χρώμα ταιριάζει όμορφα στο υπερβολικό bodykit, αφού μαλακώνει λίγο το βλέμμα. Φανταστείτε να ήταν βαμμένη σε κάποιο προκλητικό χρώμα, ένα λαμπερό πορτοκαλί ή έντονο πράσινο; Δε θα το αντέχαμε.

Ντριφτάδικη Supra φοράει V10 κινητήρα και ξεσηκώνει! (vid)

Υπάρχει μια σειρά από άλλα bodykit διαθέσιμα για τη Supra, συμπεριλαμβανομένου ενός από τη Liberty Walk και την Zacoe.

The post Εξεζητημένο bodykit φέρνει το Μενίδι πιο κοντά στην Ιαπωνία appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα