Διθέσιο τζετ σκι ντύνεται C8 Corvette και σκίζει το νερό με στιλ

Σας αρέσει η C8 Corvette; Λογικά και τα τζετ σκι, ε; Τι σόι νησιώτικη χώρα είμαστε άλλωστε; Εάν απαντήσατε ναι και στις δύο ερωτήσεις, σας έχουμε μερικά καλά νέα γιατί έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε έναν συνδυασμό και των δύο! Ονομάζεται JetCar κι είναι ένα διθέσιο τζετ σκι με εμφάνιση Corvette και διατίθεται σε δημοπρασία από την Boats and Buyers.

Η JetCar Vette της JetCar USA,

κατασκευαστή με έδρα τη Florida, τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.8 λίτρων της Yamaha που αποδίδει 180 ίππους. Εντάξει, προφανώς υστερεί πολύ σε σχέση με τις πολλές εκατοντάδες ίππων που μας έχουν συνηθίσει τα μοντέλα της Corvette, αλλά το JetCar ζυγίζει λιγότερο από 550 κιλά.

Όπως όλα τα JetCars, αυτή η υδρόβια Corvette είναι εξοπλισμένη με προβολείς, πίσω φώτα, σύστημα πλοήγησης, υαλοκαθαριστήρες κι ηχοσύστημα με Bluetooth κι έξι ηχεία. Έχει μήκος 4.5 μέτρα κι είναι είναι κατασκευασμένη από fiberglass, ενώ διαθέτει και τεράστια πίσω αεροτομή. Κόκκινη με μαύρες πινελιές, μαύρους “τροχούς” και μια καμπίνα που θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε μέσα στο αυτοκίνητό σας. Σύμφωνα με την καταχώρηση, ο κινητήρας δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα.

Αν σας αρέσει η ιδέα τού να σκίζεται το Αιγαίο με ένα αυτοκίνητο και να τραβάτε όλα τα βλέμματα, αλλά δεν σας αρέσουν οι Corvette, η JetCar προσφέρει αντίστοιχες μετατροπές με πολλά υπεραυτοκίνητα. Μπορείτε να επιλέξετε μια Bugatti Chiron, μια Porsche 911 ή μια Lamborghini Aventador. Τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, η JetCar Vette έχει υψηλότερη προσφορά στα 6.500 $ κι απομένουν ακόμη τρεις ημέρες για το τέλος της δημοπρασίας. Αν είστε λάτρης των υδάτων ή απλώς θέλετε να τη νοικιάζετε σε τουρίστες με παχιά πορτοφόλια σε κάποιο ελληνικό νησί, τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να μεριμνήσετε για το καλοκαίρι του 2023.

The post Διθέσιο τζετ σκι ντύνεται C8 Corvette και σκίζει το νερό με στιλ appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα