Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #45

Τέτοιο κόσμημα, τέτοιο διαμάντι κι η περιγραφή της αγγελίας, ενώ θα έπρεπε να είναι αναλυτικότατη και διθυραμβική, περιορίζεται στο “ανταλαγη με φουσκοτο σκαφος η με μηχανη . το αυτοκινητο ειναι ΗΚS ολο . Ωρες Επικοινωνιας 1200 μεσημερι με 2300 βραδυ.” Και μη φανταστείτε ότι την έχει γράψει κάποιος ιδιώτης, όχι, είναι αγγελία από μάντρα μεταχειρισμένων. Με Range Rover

και Maserati προς πώληση, όχι παίζουμε. Προσπαθώντας λοιπόν να βγάλουμε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα κοιτώντας τις φωτογραφίες και διαβάζοντας τα στοιχεία της αγγελίας, φτάνουμε στα εξής συμπεράσματα:

Μερακλής (ο κόσμιος τρόπος να προσφωνήσεις τον κάγκουρα με ευγενικό τρόπο) ιδιοκτήτης επέλεξε το πιο ακατάλληλο μοντέλο της ελληνικής αγοράς για να φτιάξει ένα όπλο. Ναι, μιλάμε για το Accent πρώτης γενιάς, ένα τιμιότατο όχημα που βιώνει δεύτερη νιότη κουβαλώντας τόνους σιδερικών από μέλη ευπαθούς κοινωνικής ομάδας, ένα μοντέλο που έκανε καριέρα γιατί ήταν φθηνό κι αξιόπιστο, αλλά τραγικό αναφορικά με τα οδικά του χαρακτηριστικά. Αυτό το μοντέλο επιλέχθηκε για να στείλει 400 (κατά δήλωση της αγγελίας) ίππους στον μπροστινό άξονα. Και μη φανταστείτε ότι το μοτέρ θα έχει οποιαδήποτε γραμμική απόκριση. Με απότομο ξέσπασμα και μνημειώδες turbo-lag βελτιωμένου 1.6 20ετίας, το Accent θα ξεκινάει να σπινάρει στην Κόρινθο (εκεί είναι η μάντρα) και θα ξεθυμαίνει στο Άργος!

Να μιλήσουμε για το εσωτερικό; Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα στο εργοστασιακό χρώμα (μόνο ο διακόπτης των φλας και κάτι ψιλολοϊδια ακόμα), πλέον είναι όλο λευκό και βαθύ κόκκινο, παραγγελία από την εκπομπή Χρυσό Κουφέτο (το βλέπατε κι εσείς;). Η απόλαυση εκτοξεύεται όταν ανοίγεις τη συρόμενη μαλακή κουκούλα στην οροφή, στην πρώτη νεροποντή θα μπορεί να χρησιμεύσει και για ενυδρείο. Κάποιος έχει ρίξει άπειρο χρήμα κι εργατοώρες για να φτάσει ένα παλιό Accent σε αυτό το αποτέλεσμα κι είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό που χαζεύει την αγγελία και του τρέχουν τα σάλια. Δε θα έφτανε τις 40.000 θεάσεις αλλιώς.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #45 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα