Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #19

Τα αυτοκίνητα ακριβαίνουν.Δεν υπάρχουν πια φθηνά γκάζια, όπως παλιά.Τα GTi έχουν γίνει απλησίαστα.Τα μεταχειρισμένα αυξάνουν συνεχώς τις τιμές τους.Τα περισσότερα έχουν άπειρα χιλιόμετρα και δεν μπορώ να βρω ένα της προκοπής.Θέλω ένα τελευταίο ζόρικο θερμικό, πριν αγοράσω κι εγώ ηλεκτρικό, αλλά πού χρήματα…

Όλα τα παραπάνω ισχύουν και με το παραπάνω κι όποιος τα λέει, έχει απόλυτο δίκιο. Όμως, μην απογοητεύεστε: το CarTalk.gr έχει τη λύση.

Με προσεκτικό ξεψάχνισμα στα μεταχειρισμένα, βρίσκεις διαμαντάκια. Όπως τούτο δω σήμερα: μα ένα Astra 22 ετών; θα ρωτήσουν οι δύσπιστοι!

Ξεκινάμε από τα θετικά: έχει εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Σε χρώμα που εξασφαλίζει ότι δε θα περάσετε ποτέ απαρατήρητος. Ότι ο Τροχαίος θα σας ξεχωρίσει από μακριά και θα έχει αρκετό χρόνο για να γυρίσει το μπλοκάκι του στην επόμενη σελίδα, περιμένοντάς σας για σφιχτό εναγκαλισμό. Με εσωτερικό που θα αναδείξει τον περιπετειώδη χαρακτήρα σας και δε θα αφήσει καμία δεσποινίδα ασυγκίνητη, ακόμα κι αν έχει μεγαλώσει στον αφρό. Το σημαντικότερο; Κοστίζοντας μόλις 1.280 € (κάντε το λίγο εικόνα: δίνεις 1.300 και παίρνεις και ρέστα, πιο φθηνό από κάποια κινητά εκεί έξω), λογικά τέλη κυκλοφορίας και κατανάλωση (1.4 γαρ), πλούσιο εξοπλισμό (ABS, AC, λαμπάκια xenon στα φώτα, 18άρες ζάντες και κάμποση προίκα προφυλακτήρες, καπό), ίσως μιλάμε για την ευκαιρία της δεκαετίας. Κι όλα αυτά, έχοντας διανύσει μόλις 120.000 χιλιόμετρα σε 22 χρόνια!

Επειδή όμως δεν υπάρχει αυτοκίνητο χωρίς αρνητικά, θα πρέπει να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι θα είστε ο έκτος ιδιοκτήτης, ότι οι δύο εργοστασιακοί αερόσακοι μάλλον τείνουν στο μηδέν από προηγούμενη στούκα (του οδηγού είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει λόγω αλλαγής τιμονιού) κι ότι πρέπει να πεταχτείτε μέχρι την Κομοτηνή για το deal. Και βέβαια, θα χρειαστεί αρκετή δουλίτσα για να επανέλθει στην πρότερη δόξα του. Επίσης, καλό θα είναι να κρατάτε και μικρό καλάθι για τα διανυθέντα χιλιόμετρα. Ίσως αφορούν την απόσταση που έχει καλύψει μόνο ο πέμπτος ιδιοκτήτης.

The post Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα #19 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα