Αυτό είναι το μοναδικό ηλεκτρικό που δεν έχει καθόλου haters(vid)

Ο Amaury Guichon φτιάχνει υπέροχα γλυπτά από σοκολάτα, με την τελευταία του δουλειά να απεικονίζει το πιο νόστιμο Hyundai Ioniq 6 στον κόσμο. Στο παρακάτω βίντεο καταγράφεται η δημιουργία του γλυκίσματος, ξεκινώντας από ένα άδειο τραπέζι και μια κανάτα με υγρή σοκολάτα. Αρχικά δημιουργεί ένα μεγάλο ορθογώνιο από σοκολάτα

και σχεδιάζει τη σιλουέτα του Ioniq 6. Λυγίζει κομμάτια υλικού για να σχηματίσει τμήματα όπως το καπό, το παρμπρίζ κι η οροφή. Ο Γαλλοελβετός ζαχαροπλάστης χρησιμοποιεί τον ίδιο τύπο εργαλείων που θα χρειαστείτε για τη γλυπτική του πηλού και κόβει τη σοκολάτα για να προσθέσει λεπτομέρειες της σχεδίασης. Αφού αφιερώνει κάμποσο χρόνο στην μπροστινή μάσκα, τον πίσω προφυλακτήρα και το σπόιλερ, το μοντέλο μοιάζει πλέον με καφετί Ioniq 6.

Hyundai Ioniq 6: με 610 χιλιόμετρα αυτονομίας, αλλάζει τα δεδομένα

Το επόμενο βήμα είναι να εφαρμόσει μπογιά για να κάνει το σοκολατένιο αυτοκίνητο να φαίνεται πιο ρεαλιστικό. Βάφεται λευκό και μετά είναι η σειρά να χρωματιστούν μαύρες κάποιες λεπτομέρειες. Η διαδικασία που ακολουθεί δε διαφέρει από αυτήν ενός επαγγελματία φαναρτζή. Τα πίσω φώτα χρειάζονται ξεχωριστό στρώμα κόκκινης βαφής. Ο Guichon χρησιμοποιεί έναν τόρνο για να δημιουργήσει τα ελαστικά και τις ζάντες. Αν και δηλώνουμε βαθύτατα εντυπωσιασμένοι με τη δουλειά του, θεωρούμε ότι η μαεστρία του και το μεράκι του αποτυπώνονται καλύτερα στους τροχούς. Το τελευταίο βήμα είναι η εφαρμογή μικροσκοπικών λογότυπων Hyundai και τα γράμματα Ioniq 6.

Είναι απίστευτα εντυπωσιακό να βλέπεις κάποιον να χρησιμοποιεί ένα υλικό όπως η σοκολάτα για να διαμορφώσει ένα αναγνωρίσιμο Ioniq 6. Το κορεάτικο ηλεκτρικό μοντέλο δεν είναι ακριβώς όμορφο, αλλά η Hyundai δηλώνει ότι έχει σχεδιαστεί από μέσα προς τα έξω, άρα πρώτα έγινε λειτουργικό κι αποδοτικό και μετά όμορφο. Χάρη στον συνδυασμό μπαταρίας 77.4 kWh με μια εξαιρετικά αεροδυναμική σιλουέτα, υπόσχεται αυτονομία άνω των 600 χιλιομέτρων κι εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση από 10% έως 80% σε μόλις 18 λεπτά. Με μεταξόνιο 2.950 χιλιοστά, σίγουρα θα χωράτε στα πίσω καθίσματα, όσα σοκολατένια Ioniq κι αν καταβροχθίσετε.

Γιορτάστε του Αγίου Βαλεντίνου με ένα σοκολατένιο Mazda Miata!

The post Αυτό είναι το μοναδικό ηλεκτρικό που δεν έχει καθόλου haters(vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα