Αυτές είναι οι εταιρίες με τις πιο πολλές ανακλήσεις μέσα στο 2022

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε ότι το θέμα των ανακλήσεων έχει διπλή ανάγνωση, μία με θετικό πρόσημο και μία με αρνητικό. Το θετικό είναι ότι η αυτοκινητοβιομηχανία επιδεικνύει ταχύτατα αντανακλαστικά και διορθώνει το πρόβλημα που προέκυψε. Δε χρεώνει τον πελάτη και τον απαλλάσσει από μια προβληματική λειτουργία. Το αρνητικό που μπορεί να προσάψει κάποιος είναι ότι θα έπρεπε να έχει πραγματοποιήσει πιο διεξοδικές δοκιμές εξέλιξης, ώστε το τελικό προϊόν να είναι ακόμα πιο άρτιο.

Επίσης, δεν έχουν όλες οι ανακλήσεις την ίδια σοβαρότητα. Η ελλατωματική λειτουργία ενός αερόσακου της Takata μπορεί

να σε σκοτώσει (όπως έχει κάνει με τόσους και τόσους), άλλες ανακλήσεις σχετίζονται με πιθανότητα πυρκαγιάς, ενώ κάποιες άλλες αφορούν απλώς τριγμούς κατά το πέρασμα πάνω από ανωμαλίες στο οδόστρωμα.

Σε λίστα που δημοσίευσε το βρετανικό Autocar, η λίστα των ανακλήσεων στην ευρωπαϊκή ήπειρο διαμορφώνεται ως εξής για το 2022:

Mercedes: 39 ανακλήσεις που αφορούν 24 μοντέλαPeugeot: 15 ανακλήσεις που αφορούν 10 μοντέλαVolkswagen: 14 ανακλήσεις που αφορούν 12 μοντέλαToyota: 14 ανακλήσεις που αφορούν 10 μοντέλαOpel: 12 ανακλήσεις που αφορούν 10 μοντέλαCitroen: 11 ανακλήσεις που αφορούν 10 μοντέλαFord: 10 ανακλήσεις που αφορούν 7 μοντέλαBMW: 8 ανακλήσεις που αφορούν 12 μοντέλαDS: 8 ανακλήσεις που αφορούν 3 μοντέλαKia: 7 ανακλήσεις που αφορούν 7 μοντέλαLand Rover: 7 ανακλήσεις που αφορούν 4 μοντέλαMazda: 6 ανακλήσεις που αφορούν 9 μοντέλαHyundai: 6 ανακλήσεις που αφορούν 7 μοντέλαAudi: 5 ανακλήσεις που αφορούν 12 μοντέλαFiat: 5 ανακλήσεις που αφορούν 4 μοντέλαSeat: 3 ανακλήσεις που αφορούν 5 μοντέλαSkoda: 3 ανακλήσεις που αφορούν 4 μοντέλαMaserati: 3 ανακλήσεις που αφορούν 4 μοντέλαRenault: 3 ανακλήσεις που αφορούν 3 μοντέλαDodge: 3 ανακλήσεις που αφορούν 2 μοντέλα

Διαβάστε τη μεγάλη έρευνα αξιοπιστίας με τις 10 πιο αξιόπιστες μάρκες και τις 10 πιο αναξιόπιστες.

The post Αυτές είναι οι εταιρίες με τις πιο πολλές ανακλήσεις μέσα στο 2022 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα