H Mansory το τερμάτισε: παρουσίασε δίπορτη Lamborghini Urus !

Η Mansory ακροβατεί μεταξύ του ακραίου και του κακόγουστου (μάλλον προς το δεύτερο, κατά τη γνώμη μας) αλλά αυτή τη φορά έκανε κάτι που σπάνια συναντάς σε βελτιωτικό οίκο: παρουσίασε κάτι που δεν τόλμησε ποτέ η ίδια η Lamborghini, μία coupe εκδοχή της Urus. Η Mansory αποφάσισε να μεταμορφώσει την Urus σε ένα δίθυρο SUV αφού έλαβε πολλαπλά αιτήματα μέσω του προγράμματος εξατομίκευσής της. Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να πραγματοποιήσει την

ιδέα, με το τελικό προϊόν να ονομάζεται Venatus Coupe Evo C και να υποβάλλεται σε εκτεταμένες τροποποιήσεις για να ολοκληρωθεί η μετατροπή.

Το Motor1 αναφέρει ότι η Mansory μετατόπισε τη μεσαία κολόνα κατά 200 χιλιοστά (επιτρέψτε μας να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το αν όντως τόλμησαν μια τόσο δομική τροποποίηση), ενώ το ίδιο μήκος επιμηκύνθηκαν κι οι μπροστινές πόρτες. Διατηρούν τον εξοπλισμό ασφαλείας τους κι εξωτερικά έχουν μια πτυχή σε σχήμα Υ που εξαφανίζει οπτικά το επιπλέον μήκος. Ο βελτιωτής επενέβη επίσης στα πίσω φτερά, προσαρτώντας τεράστιες εισαγωγές στο πλάι κι ένα νέο πτερύγιο στην πίσω κολόνα. Γενικώς, όλο το αμάξωμα ξεχειλίζει από έντονες αεροτομές και σπόιλερ και φτασίδια, με ένα αποτέλεσμα που κρίνεται ακόμα πιο ακραίο σχεδιαστικά από την τετράπορτη Venatus.

Ο βελτιωτής προσφέρει επίσης μια ολοκληρωμένη αναβάθμιση του συστήματος μετάδοσης κίνησης, που ανεβάζει τον twin-turbo V8 των 4.0 λίτρων από τους 650 στους 900 ίππους και τα 850 Nm στα 1.100. Η Mansory ισχυρίζεται ότι το ιταλικό SUV μπορεί να φτάσει τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 2.9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 323 χλμ/ώρα.

Στο εσωτερικό προσφέρεται ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όρεξη να έχετε και χρήματα και θα βρουν τρόπο να κατασκευάσουν την Urus των ονείρων σας. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει γαλάζια καμπίνα, λευκές ραφές και πλάτες καθισμάτων από γυμνό ανθρακόνημα. Σε αυτά, ο βελτιωτής πρόσθεσε έναν αναδιπλούμενο μηχανισμό, ώστε οι επιβάτες να έχουν πρόσβαση στα δύο πίσω. Αυτό που δεν άλλαξε είναι την εσωτερική επένδυση των πίσω θυρών, ώστε να αφαιρέσει τις χειρολαβές.

Η μετατροπή της Urus σε δίθυρο SUV καλύπτει ένα κενό που πράγματι υπάρχει στην γκάμα της Lamborghini: ένα coupe που μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις επιβάτες στο εσωτερικό του. Άλλωστε, η Mansory δε θα το είχε κατασκευάσει αν δεν υπήρχε ζήτηση, με την παραγωγή να έχει οριστεί στα οκτώ αυτοκίνητα.

The post H Mansory το τερμάτισε: παρουσίασε δίπορτη Lamborghini Urus ! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα