Αυστραλάκι φεύγει απ’το σχολειό οδηγώντας Lambo Aventador SV

Το τέλος μιας σχολικής ημέρας είναι μια ευχάριστη στιγμή για μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και συναρπαστικό αν προσθέσετε το κατάλληλο μέσο αποχώρησης. Σε αντίθεση με το μέσο Ελληνόπουλο Λυκείου, που απομακρύνεται από το σχολείο με τα πόδια ή με παπί με τρύπια εξάτμιση, ένας 16χρονος μαθητής από την Αυστραλία εθεάθη να οδηγεί Lamborghini στον Ανατολικό Αυτοκινητόδρομο της Μελβούρνης μετά το πέρας των μαθημάτων.

Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε στο Facebook

από τους Melbourne Car Spotters. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση έγινε viral με περισσότερα από 4.4 χιλιάδες σχόλια τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, οι περισσότεροι από τους σχολιαστές έμαθαν πώς να οδηγούν σε φτηνά καθημερινά μοντέλα (Toyota Starlet για τον υπογράφων) κι ελάχιστοι είχαν ευκαιρία να οδηγήσουν ένα κόσμημα της Sant’ Agata σε οποιαδήποτε στιγμή της ζωής τους.

Σημειωτέον, δεν πρόκειται για οποιαδήποτε Lamborghini, αλλά μια κατάμαυρη Aventador LP750-4 SuperVeloce. Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε το 2015, βρισκόταν στην κορυφή της γκάμας της ιταλικής φίρμας πριν αντικατασταθεί από την SVJ. Έρχεται με έναν ατμοσφαιρικό V12 6.5 λίτρων απόδοσης 750 ίππων και διαθέτει πιο επιθετικό bodykit από τη μέση Aventador.

Όπως απαιτεί ο νόμος, ήταν εφοδιασμένη με πινακίδες L που υποδηλώνουν ότι ο οδηγός έχει άδεια εκμάθησης. Στη Βικτώρια, οι μαθητές πρέπει να είναι τουλάχιστον 16 ετών, να έχουν στο δεξί κάθισμα κάποιον που έχει κανονικό δίπλωμα. Απαιτείται να έχουν μηδενικά επίπεδα συγκέντρωσης αλκοόλ στο αίμα και να μην ρυμουλκούν κάτι. Ωστόσο, τίποτα δεν τους απαγορεύει να κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός εξωτικού supercar, και σε αντίθεση με άλλες περιοχές στην Αυστραλία, δεν υπάρχει επιπλέον περιορισμός όσον αφορά τη μέγιστη ταχύτητα παρά μόνο τα όρια ταχύτητας που ισχύουν για όλους.

Ίσως ο τυχερός μαθητής αναβαθμιστεί σε Revuelto όταν αποφοιτήσει κι εισέλθει στον συναρπαστικό κόσμο της ενηλικίωσης.

The post Αυστραλάκι φεύγει απ’το σχολειό οδηγώντας Lambo Aventador SV appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα