TechArt & 911 GTS: αγριεύει την εμφάνιση & σκαλίζει τον κινητήρα

Δύο μέρες μετά το οδηγικό ντελίριο που ζήσαμε στην Εύβοια, με τη γνήσια Deltona και την Porsche 911 GTS, προσπαθώντας ακόμα να συνέλθουμε από την υπερέκκριση αδρεναλίνης, χαζεύουμε το νέο δημιούργημα της TechArt για το γερμανικό μοντέλο. Η τελευταία του ενασχόληση αφορά τη σημερινή 911 GTS, στην οποία προσπαθεί να προσδώσει περισσότερο οπτικό δράμα και αυξημένη

ισχύ.

Οι οπτικές τροποποιήσεις περιλαμβάνουν έναν πιο έντονο σπόιλερ, μεγαλύτερους αεραγωγούς κι ένα ελαφρύτερο καπό από ανθρακονήματα. Το προφίλ αποκτά νέες πλαϊνές ποδιές, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σπόιλερ – μία μεγαλύτερη σταθερή αεροτομή ή ένα μικρότερο χείλος που διατηρεί την ενεργή αεροτομή του εργοστασιακού μοντέλου. Τέλος, ο βελτιωτής προσθέτει το λογότυπο της TechArt στο πίσω μέρος κι αφαιρεί το έμβλημα 911 Carerra GTS για να καρπωθεί τα εύσημα και να διαφοροποιήσει τον ιδιοκτήτη από τις στοκ Carrera.

Η 911 GTS της TechArt διακρίνεται επίσης από τους σφυρήλατους τροχούς κεντρικού κλειδώματος Formula VII με διάμετρο 20 ιντσών μπροστά και 21 ιντσών πίσω, οι οποίες διατίθενται σε πολλά διαφορετικά χρώματα, ενώ υπάρχουν και τα σχέδια Daytona II και Formula V.

Στο εσωτερικό, οι ιδιοκτήτες της GTS μπορούν να επωφεληθούν από το πακέτο Clubsport όπου το μισό roll-bar τοποθετείται πίσω από τα μπροστινά καθίσματα και συνδυάζεται με τις ομολογκαρισμένες ζώνες έξι σημείων της FIA. Οι επιλογές ταπετσαρίας περιλαμβάνουν alcantara, δέρμα ή ύφασμα, ενώ οι κάτοχοι θα απολαύσουν μια γενναιόδωρη δόση από ανθρακονήματα. Τέλος, υπάρχει το νέο σπορ τιμόνι Techart που προσφέρει πολλές επιλογές εξατομίκευσης.

Ο τοποθετημένος πίσω twin-turbo flat-six κινητήρας των 3.0 λίτρων έχει αναβαθμιστεί με το TechArt Powerkit, προσθέτοντας επιπλέον 80 ίππους και 100 Nm ροπής πάνω από το εργοστασιακό μοντέλο με το πάτημα ενός κουμπιού στο τιμόνι. Έτσι, η 911 GTS φτάνει στους 560 ίππους και στα 670 Nm ροπής, νούμερα μεγαλύτερα από αυτά που αποδίδει η ατμοσφαιρική 911 GT3. Η πρόσθετη ισχύς σημαίνει ότι τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται τώρα σε 3.1″ (-0.3″) πριν φτάσει 320 χλμ/ώρα.

Η 911 GTS επωφελείται επίσης από ένα νέο σετ ρυθμιζόμενων coilover, οι οποίες είναι συμβατές με το σύστημα ανύψωσης του μπροστινού άξονα και την ανάρτηση PASM. Η TechArt προσφέρει ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων για διάφορες παραλλαγές της γενιάς 992, συμπεριλαμβανομένων των Carrera 4S, Targa, GTS, GT3 και Turbo S. Χαζέψτε κι εσείς στον επίσημο διαμορφωτή.

The post TechArt & 911 GTS: αγριεύει την εμφάνιση & σκαλίζει τον κινητήρα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα