Porsche & Recaro φτιάχνουν την απόλυτη καρέκλα σε 911 τεμάχια

Εμπνευσμένη από τα πραγματικά αγωνιστικά καθίσματα, η Porsche συνεργάστηκε με τη Recaro για να αποκαλύψει μια νέα ειδική gaming καρέκλα, που επιτρέπει στους θαυμαστές της μάρκας να φέρουν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στο γραφείο τους. Η Recaro x Porsche Gaming Chair Limited Edition είναι βαμμένη στα αγωνιστικά χρώματα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας: κόκκινο, λευκό και

μαύρο και παρουσιάστηκε στον εικονικό 24ωρο αγώνα του Le Mans που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Εμπνευσμένη από τα καθίσματα που είναι εγκατεστημένα σε αγωνιστικά αυτοκίνητα μεγάλων αποστάσεων, η Porsche μάς προσφέρει την εργονομική προσέγγιση που απαιτεί η οδήγηση σε αγώνες 24 ωρών.

«Τα έξυπνα χαρακτηριστικά και το εργονομικό κράτημα εγγυώνται τέλεια εφαρμογή  όπως και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ακόμα και στις στροφές με υψηλή ταχύτητα», δήλωσε η Porsche. «Σε τελική ανάλυση, οι έμπειροι οδηγοί αγώνων κι οι φιλόδοξοι gamers ξέρουν ότι αν κάθεσαι καλά, οδηγείς (και παίζεις) καλύτερα!»

Η Recaro x Porsche Gaming Chair Limited Edition σχεδιάστηκε από το Studio FA Porsche σε συνεργασία με τη Recaro κι είναι κατασκευασμένη στη Γερμανία. Η αυτοκινητοβιομηχανία λέει ότι η καρέκλα διαθέτει βάση αλουμινίου κι εργονομικά βελτιστοποιημένο κέλυφος καθίσματος, ενώ είναι ντυμένη με διαπνέουσες επενδύσεις. Προσφέρει σταθερή οσφυϊκή στήριξη, ενώ τα υποβραχιόνια επιτρέπουν άφθονες ρυθμίσεις για οδηγούς όλων των μεγεθών.

Εκτός από την παρουσίαση της νέας περιορισμένης παραγωγής καρέκλας γραφείου, η Porsche παρουσίασε επίσης την τελευταίας γενιάς 911 GT3 R στην εικονική σειρά Le Mans eSport. Το κόκκινο, άσπρο και μαύρο αυτοκίνητο αποτέλεσε την έμπνευση για τους χρωματισμούς της καρέκλας gaming κι αυτά θα είναι εφεξής τα επίσημα χρώματα της αγωνιστικής ομάδας Porsche eSport. Αν έχετε ήδη αρχίσει να ψυλλιάζεστε ότι θα είναι ακριβή, αναλογιστείτε ότι η παραγωγή της θα περιοριστεί σε μόλις 911 αντίτυπα. Οι αγοραστές λοιπόν θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλοι θαυμαστές της Porsche, γιατί εκτός από σπάνια, η καρέκλα θα είναι κι ακριβή, κοστίζοντας 2.499 δολάρια στην ιστοσελίδα της μάρκας.

The post Porsche & Recaro φτιάχνουν την απόλυτη καρέκλα σε 911 τεμάχια appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα