Pit bull βγάζει αντιηλεκτρικό μένος πάνω σε Tesla Model 3 (vid)

Πολλοί δε συμπαθούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και προβαίνουν σε κακόβουλες ενέργειες, ειδικά προς τα Tesla, αλλά τούτο δω το pit bull το τερμάτισε. Μια ιδιοκτήτρια Model 3 κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της με τον σκύλο της όταν ένα pit bull άρχισε να τους πλησιάζει χωρίς λουρί. Έτρεξε πίσω τους, τραυματίζοντας

μάλιστα την άτυχη κοπέλα η οποία πρόλαβε να μπει στο αυτοκίνητο με τον σκύλο της. Τότε το pit bull ξεκίνησε να καταστρέφει το Tesla.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η όλη συμπεριφορά έκρυβε επιθετικότητα ή απλώς παιγνιώδη διάθεση. Το ζήτημα είναι άρχισε να μασά πάνελ του αμαξώματος και ξήλωσε το πλαστικό στο πλαίσιο της πόρτας.

Μας παραξενεύει το γεγονός ότι η οδηγός κάθισε στο αυτοκίνητο τραβώντας βίντεο ενώ το pit bull συνέχιζε να καταστρέφει το Tesla της αντί να απομακρυνθεί από το σημείο. Για να καταλάβετε την έντονη προσπάθεια που κατέβαλε ο σκύλος, σκεφτείτε ότι μάτωσε στο στόμα του καθώς προσπαθούσε να μασήσει τα πάνελ. Η ίδια δίνει τη δική της εξήγηση στα γεγονόταν στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok. Περιττό να πούμε ότι έχει ήδη γίνει viral, ενώ ο ιδιοκτήτης του σκύλου φέρεται να προσφέρθηκε να πληρώσει τα ιατρικά έξοδα της κοπέλας και το κόστος επισκευής του Model 3, το οποίο δε θα είναι φθηνό.

The post Pit bull βγάζει αντιηλεκτρικό μένος πάνω σε Tesla Model 3 (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα