Lambo Murcielago SV ή Aventador SV; Ποια ακούγεται καλύτερα;

Δύο Ιταλοί ιδιοκτήτες έθεσαν ένα δύσκολο δίλημμα στους λάτρεις των ιταλικών supercars από τη Sant’ Agata. Μία λευκή Murcielago SV και μια κόκκινη Aventador SV, ποια ακούγεται πιο εύηχα; Αμφότερες τροφοδοτούνται από ένα ατμοσφαιρικό V12 6.5 λίτρων. Ωστόσο, ο κινητήρας που βρίσκεται στην Aventador είναι πιο καινούριος και πιο εξελιγμένος από αυτόν της Murcielago. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη το γεγονός ότι στην έκδοση SV αποδίδει 750 ίππους, τη στιγμή που ο V12 της Murcielago SV περιορίζεται στους 670 ίππους.

Και

τα δύο αυτοκίνητα ακούγονται απίστευτα και παρόλο που η Murcielago SV είναι παλαιότερη, πιστεύουμε ότι το soundtrack που παράγεται από τον V12 της είναι ελαφρώς πιο εκλεπτυσμένο και ποθητό από το γρύλισμα του διαδόχου του. Κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι το γεγονός ότι το δίδυμο είναι ένα από τα ωραιότερα υπεραυτοκίνητα όλων των εποχών και με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επιδόσεων να γίνονται όλο και πιο κοινά, θα τα νοσταλγήσουμε τις επόμενες δεκαετίες.

Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η Murcielago SV είναι σημαντικά πιο σπάνια από την Aventador. Στην πραγματικότητα, παρήχθησαν μόνο 186 κομμάτια σε μιας προγραμματισμένη παραγωγή 350 μονάδων. Συγκριτικά, η Lamborghini κατασκεύασε 600 αντίτυπα της Aventador SV Coupe και 500 της Aventador SV Roadster.

The post Lambo Murcielago SV ή Aventador SV; Ποια ακούγεται καλύτερα; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα