Αψεγάδιαστη Μ3 Ε46, κοστίζει όμως παραπάνω από καινούρια

Μ3 Ε46, ίσως η καλύτερη Μ3 όλων των εποχών για πραγματική οδήγηση. Η Ε30 είναι πλέον πολύ παλιά, η Ε36 ήταν πισωγύρισμα σε σχέση με τη θρυλική πρώτη γενιά, η Ε92 είχε βαρύνει με τον V8 εκεί μπροστά. Η Ε46 είναι απλώς τέλεια κι η συγκεκριμένη έχει διανύσει μόλις 12.171 χιλιόμετρα, δύσκολα θα βρείτε κάποια με λιγότερα. Πωλείται από τη Sky Motor Cars στο West Chester της Πενσυλβάνια και θα σας κοστίσει (στην Αμερική) 7.000 $ πάνω από μια

ολοκαίνουρια M3 Competition!

Το αυτοκίνητο είναι φινιρισμένο σε Carbon Black Metallic χρώμα και φοράει τις αυθεντικές ζάντες των 19 ιντσών. Αυτό το χρώμα έρχεται σε αντίθεση με το δέρμα Nappa στο εσωτερικό, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ηλιοροφή, σύστημα GPS, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα μπροστινά καθίσματα με μνήμες κι ηχοσύστημα Harmon Kardon.

Όλες οι E46 M3 τροφοδοτούνται από τον λατρεμένο ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο σε σειρά των 3.2 λίτρων της BMW με απόδοση 343 ίππων και 355 Nm ροπής. Ατού της αγγελίας είναι κι ο συνδυασμός με το χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και όχι το SMG που είχαν επικρίνει οι λάτρεις της φίρμας.

Όσον αφορά τα E46 M3, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα που να είναι σε καλύτερη κατάσταση από τούτη δω Δεν είναι μόνο τα λίγα χιλιόμετρα, αλλά κι η όλη κατάσταση στο εξωτερικό που φαίνεται να είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε ζημιά, ενώ κι η καμπίνα είναι άψογη κι υπάρχουν ελάχιστα σημάδια φθοράς. Αλλά στα χρήματα που κοστίζει, δε θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

The post Αψεγάδιαστη Μ3 Ε46, κοστίζει όμως παραπάνω από καινούρια appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα