FIAT ECO BONUS: έκπτωση 1.200 € σε Panda Hybrid και 500

Πηγή: Δελτίο Τύπου

Με το προωθητικό πρόγραμμα Fiat ECO BONUS που προσφέρει όφελος €1.200 το Panda Hybrid ξεκινάει ενδεικτικά από τις €14.590 και το 500 από τις €15.300.Τα δύο μοντέλα κινούνται από ένα έξυπνο, αποδοτικό και πολιτισμένο ήπια υβριδικό σύστημα με ισχύ 70 PS.Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και το πρόγραμμα ισχύει παράλληλα με την 5ετή εγγύηση (ή 200.000 km) που καλύπτει όλα τα Fiat.

Η νέα

προωθητική καμπάνια «Fiat ECO BONUS» που συνοδεύει τα εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα πόλης της μάρκας, κάνει το Fiat Panda Hybrid και το Fiat 500 Hybrid πιο ελκυστικά από ποτέ. Προσφέροντας όφελος 1.200 €, η προωθητική ενέργεια σημαίνει πως ο τιμοκατάλογος ξεκινάει ενδεικτικά από τα 14.590 € για το Panda και από τα 15.300 € για το 500 Hybrid. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα τόσο από το εμβληματικό 500 με το μοναδικό στιλ που πλέον έχει γίνει θρύλος, όσο κι από το πολυχρηστικό και πρακτικό Panda που συγκεντρώνει στοιχεία μεγαλύτερων μοντέλων ώστε να ικανοποιεί όλες τις καθημερινές ανάγκες. Να σημειωθεί ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πενταετής εργοστασιακή εγγύηση (ή 200.000 χιλιόμετρα) και πλήρης εξοπλισμός ασφάλειας, άνεσης και τεχνολογίας.

Τόσο το 500 Hybrid όσο και το Panda Hybrid χρησιμοποιούν το έξυπνο κι αποδοτικό ήπια υβριδικό σύστημα της FIAT που συντίθεται από κινητήρα βενζίνης 1.0 λίτρων της οικογένειας FireFly κι ηλεκτροκινητήρα BSG (Belt-integrated Starter Generator) 3.6 kW. Η τροφοδοσία του ηλεκτρικού μοτέρ γίνεται από μπαταρία λιθίου τάσης 12 V, η οποία επιτρέπει στο υβριδικό πακέτο να έχει μικρές διαστάσεις και χαμηλό συνολικό βάρος.

Η συνολική απόδοση του συστήματος φτάνει τους 70 ίππους με 92 Nm και το κιβώτιο είναι χειροκίνητο με έξι σχέσεις. Συγκριτικά με έναν κινητήρα συμβατικής τεχνολογίας η μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων μπορεί να αγγίξει το 30%, ενώ πολύ σημαντική παράμετρος είναι επίσης η αθόρυβη και πολιτισμένη λειτουργία που ταιριάζει τέλεια στις αστικές συνθήκες.

The post FIAT ECO BONUS: έκπτωση 1.200 € σε Panda Hybrid και 500 appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα