Ducati: μια νέα ειδική έκδοση εμπνευσμένη από τη Huracan STO

Η Ducati κι η Lamborghini είναι εμβληματικές ιταλικές μάρκες και τώρα συνεργάζονται σε μια νέα ειδική έκδοση. Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το teaser, η Ducati πρόκειται να παρουσιάσει ένα «πολύ ιδιαίτερο» μοντέλο αύριο, 2 Σεπτεμβρίου, που «συνδυάζει την αποκλειστικότητα, τη σπορ συμπεριφορά και τη γοητεία».

Η εικόνα teaser δείχνει μια εισαγωγή από ανθρακονήματα, καθώς και το σήμα STO της Lamborghini. Μπορούμε επίσης να δούμε μια εντυπωσιακή διχρωμία που φαίνεται να ενσωματώνει το εντυπωσιακό Verde Citrea της Lamborghini.

Δεν έχουν ανακοινωθεί περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η ειδική έκδοση πιθανότατα αποτίει φόρο τιμής στη Lamborghini Huracán STO, ίσως το καλύτερο μοντέλο δρόμου που έχει βγάλει ποτέ η ιταλική μάρκα . Συστήνεται ως «πραγματικό αγωνιστικό αυτοκίνητο» για το δρόμο καθώς και ως «το πιο αγνό απόσταγμα της ικανότητας της Squadra Corse».

Αυτό δεν είναι απλώς διαφημιστική μπροσούρα, καθώς το μοντέλο έχει εκτεταμένες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις, αλλά κι ανθρακονήματα σε περισσότερο από το 75% των εξωτερικών του πάνελ. Η ζυγαριά σταματά στα 1.339 κιλά, δηλαδή 43 κιλά λιγότερο από την Huracán Performante.

Το πισωκίνητο supercar τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα V10 5.2 λίτρων που αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm ροπής. Συνδέεται με ένα κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, το οποίο επιτρέπει στο μοντέλο να εκτοξεύεται από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε 3″. Εάν οι οδηγοί κρατήσουν το πόδι τους στο πάτωμα μέχρι τέλους, η Huracán STO θα φτάσει τα 310 χλμ/ώρα.

Θα μάθουμε περισσότερα για την ειδική έκδοση Ducati την Παρασκευή, αλλά θα υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι αυτή δεν είναι η πρώτη σχέση μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων. Πριν από σχεδόν δύο χρόνια, οι εταιρείες συνεργάστηκαν για τη Ducati Diavel 1260 Lamborghini που άντλησε έμπνευση από τη Siàn FKP 37 και περιορίστηκε στις 630 μονάδες.

The post Ducati: μια νέα ειδική έκδοση εμπνευσμένη από τη Huracan STO appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα