CR-V προκαλεί το χάος, ιατρικό συμβάν επικαλείται η οδηγός του

Το όλο περιστατικό καταγράφηκε σε πλάνα από dash κάμερα μέσα σε επαγγελματικό όχημα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένα Toyota Hilux επιβράδυνε και σταμάτησε για να στρίψει δεξιά. Το van προσπέρασε το pickup από την εσωτερική λωρίδα ακολουθούμενο από μια γυναίκα που οδηγούσε ένα Honda CR-V τρίτης γενιάς με μάλλον επιθετικό στιλ οδήγησης. Τότε ήταν που ο οδηγός του van πραγματοποίησε κάτι που φαίνεται να ήταν brake check, εξοργίζοντας τη γυναίκα.

Η οδηγός του CR-V πάτησε γκάζι, προσπερνώντας

παράνομα το van και παραλίγο να τρακάρει με ένα Subaru Outback που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση. Ενώ η μετωπική σύγκρουση αποφεύχθηκε, το SUV πήγαινε πολύ γρήγορα για τις συνθήκες του δρόμου, χτυπώντας από πίσω τον ανυποψίαστο οδηγό ενός Mini Clubman. Το περίεργο είναι ότι παρά τη σύγκρουση που ανάγκασε το Mini να χτυπήσει σε ένα παρκαρισμένο Kia Cerato κι ένα παρκαρισμένο Mini Countryman, h οδηγός της Honda δεν άγγιξε τα φρένα για να σταματήσει αυτή την ξέφρενη ​​πορεία.

Τελικά, το SUV κατάφερε να περιστρέψει το Mini και συνέχισε για λίγα μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο πριν προσκρούσει σε στύλο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το Honda ανατράπηκε και ο στύλος έπεσε, ακουμπώντας στην οροφή του SUV.

Σύμφωνα με την περιγραφή του βίντεο, η γυναίκα που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του CR-V ισχυρίστηκε ότι υπέστη ιατρικό επεισόδιο. Ευτυχώς όλοι οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα είναι καλά. Τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές, αλλά υποθέτουμε ότι η ασφαλιστική εταιρεία θα καλύψει τα έξοδα αφού παρακολουθήσει το βίντεο του ταμπλό. Παρ’ όλο που ο οδηγός του van επέδειξε αντικοινωνική συμπεριφορά κάνοντας brake check, η οδηγός του CR είναι εκείνη που ευθύνεται για όλο αυτό το χάος που θα μπορούσε να καταλήξει πολύ χειρότερα.

The post CR-V προκαλεί το χάος, ιατρικό συμβάν επικαλείται η οδηγός του appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα