Aznom Palladium: ένα διπλοκάμπινο για εκκεντρικούς αγρότες

Αν το όνομα Aznom δε σας λέει τίποτα, πρόκειται για Ιταλικό οίκο που ειδικεύεται σε αντικείμενα πολυτέλειας. Δέρμα κι ανθρακόνημα είναι τα αγαπημένα τους υλικά κι έχουν συνεργαστεί με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως την Pagani και τη McLaren. Νεότερο έργο της είναι το Palladium, ένα όχημα που οι ίδιοι περιγράφουν ως λιμουζίνα παντός εδάφους, αλλά στα δικά μας μάτια φαντάζει ως η αποθέωση του κακόγουστου χωριάτη.

Βασίζεται στο Ram

1500 και την κίνησή του αναλαμβάνει ένας Hemi V8 6.4 λίτρων. Μόνο που για να αποκτήσει τις κατάλληλες επιδόσεις, έχουν προστεθεί δύο turbo, που του επιτρέπουν να αποδίδει 850 ίππους και 1.050 Nm ροπής. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης κι αν και δεν έχουν ανακοινωθεί οι επίσημες μετρήσεις επιδόσεων, αναμένουμε επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα στα χαμηλά τεσσάρια και τελική ταχύτητα στα 250 χλμ/ώρα.

Η Aznom θα κατασκευάσει μόλις 10 δείγματα του Palladium κι όπως θα φανταζόσασταν, το χειροποίητο μοντέλο δε θα είναι φθηνό. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1.5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσετε ένα. 

θυμίζει κάτι από πολυθρόνα σε οδοντιατρείο

The post Aznom Palladium: ένα διπλοκάμπινο για εκκεντρικούς αγρότες appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα