1982 Audi Quattro Turbo: το άφησαν να σαπίζει για 30 χρόνια

Ανακαλύφθηκε πρόσφατα στο The Late Brake Show αφού έζησε σε ένα σκωτσέζικο γκαράζ για σχεδόν 30 χρόνια και σίγουρα έχει δει καλύτερες μέρες. Σκουριασμένο και χωρίς να μπορεί να πάρει μπροστά, το αυτοκίνητο θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να ξαναβγεί στον δρόμο. Το αμάξωμα ωστόσο μπορεί να σωθεί, παρά τη διάβρωση, κι έχει διανύσει μόνο 93.476 χιλιόμετρα.

Παρά την ηλικία του, το Audi Quattro έχει τις αυθεντικές,

έξτρα ζάντες αλουμινίου της Fuchs, ωστόσο φοράει ένα aftermarket κιτ αμαξώματος του οποίου η προέλευση είναι άγνωστη. Καθώς όμως το αμάξωμα χρειάζεται αποκατάσταση ούτως ή άλλως, θα μπορούσε πιθανότατα να αφαιρεθεί χωρίς δυσκολία.

Κάτω από το καπό, ο πεντακύλινδρος turbo σε σειρά των 2.1 λίτρων δε λειτουργεί αυτή τη στιγμή. Εξαιρετικός υποψήφιος για αποκατάσταση, αυτό το Audi Quattro Turbo θα είναι αναμφίβολα δελεαστικό για τους λάτρεις των κλασικών οχημάτων, αν κι ο όγκος (και το κόστος) της δουλειάς που θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο δρόμο, θα αποθαρρύνει μερικούς. Ευτυχώς η καμπίνα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα χρειαστεί ουσιαστικά έναν καλό καθαρισμό.

Προσφέρεται μέσω του Car and Classic, με την ηλεκτρονική δημοπρασία να λήγει απόψε το βράδυ.

The post 1982 Audi Quattro Turbo: το άφησαν να σαπίζει για 30 χρόνια appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα